Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο του αρχιφύλακα Ανδριτσόπουλου 6 χρόνια μετά την δολοφονία του από Αλβανούς εγκληματίες

Στην επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο ηρωικός υπαρχιφύλακας Γεώργιος Ανδριτσόπουλος στο Δίστομο Βοιωτίας, παρέστη ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ευάγγελος Καρακώστας.

 

Ήταν 17 Ιουνίου του 2013 όταν η εγκληματική συμμορία Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων υπό τον Μάριο Κόλα, η οποία αλώνιζε επί σειρά μηνών σκορπίζοντας τον τρόμο από την Πελοπόννησο μέχρι τη Θεσσαλία, έστηνε καρτέρι σε αστυνομικούς στο Δίστομο. Εκεί Έπεσε κατά την τέλεση του Καθήκοντος ο υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος, 36 ετών, αφήνοντας πίσω την ετοιμόγεννη τότε σύζυγό του και δύο μικρά παιδιά.

Ο συναγωνιστής E. Καρακώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ για να τιμήσει τη Μνήμη ενός Ηρωικού αστυνομικού που δολοφονήθηκε από Αλβανούς εγκληματίες. Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος Έπεσε κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος, επιχειρώντας να προστατέψει τους συμπολίτες του από την εγκληματική δράση συμμοριών λαθρομεταναστών, συμμοριών που ακόμη και σήμερα δρουν ασύδοτα σε ένα Κράτος-οπερέτα το οποίο στέκει ανίκανο να παράσχει στον πολίτη τα στοιχειώδη αγαθά της ασφάλειας, της ευνομίας και τάξης».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-mnhmosuno-tou-archifulaka-andritsopoulou-6-chronia-meta-t#ixzz5r1AeVjHO

Exit mobile version