Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής προκαλούν πανικό…» – του Ηλία Κασιδιάρη

Την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο των προεκλογικών μας περιοδειών, πραγματοποιήσαμε ομιλία στην Αρτέμιδα Αττικής. Στο κοινό πλειοψηφούσαν οι νεαρές ηλικίες, οι μαθητές και οι φοιτητές, σε αντίθεση με τις ομιλίες του Τσίπρα και του Μητσοτάκη που τις παρακολουθούν μόνο τα ΚΑΠΗ και τα γηροκομεία.

Στο τέλος της εκδήλωσης έβγαλα μία αναμνηστική φωτογραφία με κάποια παιδιά της περιοχής και την ανέβασα στο λογαριασμό μου στο twitter (ως γνωστόν, facebook και instagram με έχουν διαγράψει εδώ και χρόνια). Αυτή η φωτογραφία αρκούσε για να ανοίξουν συζητήσεις ανάμεσα σε χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών μέσων, αλλά και να στάξουν χολή και φαρμάκι διάφορα συστημικά ανδρείκελα.

Από τον Χρήστο Κιούση του «ράδιο-αρβύλα» και του gazzeta.gr μέχρι τον (βαρετό) youtuber Ponzi και φυσικά το in.gr του Ομίλου Μαρινάκη, ο πόνος ήταν κοινός: «γιατί η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να προσελκύει τους νέους; γιατί οι νέοι γίνονται Εθνικιστές και όχι αδιάφοροι, απολίτικοι και εθνομηδενιστές;».

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», που έλεγε και ένας λόγιος του 18ου αιώνα: οι πολιτικοί μας αντίπαλοι παραλογίστηκαν σε τέτοιο βαθμό, που άρχισαν πάλι τις γνωστές τερατολογίες για… «εκπαίδευση νεοναζί»!

Η απάντηση σε όλους αυτούς είναι πολύ απλή: ο νέος είναι φύσει επαναστάτης και αντιδραστικός. Ενάντια στην χορηγούμενη μόδα του αφελληνισμού και το βρώμικο σύστημα των εθνομηδενιστών, μοναδική φωνή αντίστασης είναι η Χρυσή Αυγή. Μοναδική δύναμη που πολεμά ασταμάτητα την εξουσία είναι η Χρυσή Αυγή.

Είναι πολύ λογικό οι νέοι να ταυτίζονται μαζί μας. Ιδίως οι νέοι που έχουν ξυπνήσει, που ψάχνονται και ενημερώνονται από μέσα ανεξάρτητα και όχι από τα γελοία συστημικά φερέφωνα. «Είμαστε ο ανθός της ελληνικής νεολαίας» έλεγε ένα παλιό σύνθημα και το σύνθημα αυτό ταυτίζεται απόλυτα σήμερα με το Εθνικιστικό Κίνημα.

Μετά το αρνητικό για εμάς αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όλοι οι εχθροί της Ελλάδος και του Πολιτισμού αναθάρρησαν. Πίστεψαν ότι μπορούν να τελειώσουν μαζί μας. Ξεγελάστηκαν! Αρκούσε μία και μόνο φωτογραφία με νέα παιδιά για να λειτουργήσει ως ένα ηχηρό χαστούκι στη συνείδησή τους. Η Νεολαία είναι στο πλευρό μας, άρα το Μέλλον μας ανήκει. Άρα, τίποτα δεν είναι χαμένο για την Ελλάδα

Η. Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-paidia-ths-chrushs-aughs-prokaloun-paniko-tou-hlia-kasidiarh#ixzz5r244PYi3

Exit mobile version