Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Άλλος ένας νεαρός Έλληνας μαχαιρώθηκε από αλλοδαπούς στην Κοζάνη. Η “δημοκρατία” τους κυριολεκτικά σκοτώνει τα παιδιά μας και κανείς δεν ενδιαφέρεται εκτός από την Χρυσή Αυγή. Εξοργίζομαι που με το έτσι θέλω μας επιβάλλουν τις ορδές των απολίτιστων και δεν μας ρωτάει κανείς. Σκοτώνουν τα παιδιά μας και οι Μητσοτάκηδες, οι Μπακογιάννηδες και οι Τσιπραίοι τα δικά τους τα παδιά τα στέλνουν στις σχολές Χιλ και στα Χάρβαρντ. Και σε αυτές τις εκλογές Χρυσή Αυγή γιατί μας σκοτώνουν τα παιδιά μας!

Μιλτιάδης Ι.

Με την Χρυσή Αυγή ενάντια στο ψευτορωμαίικο – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Κύριοι της Χρυσής Αυγής σε αυτές τις εκλογές θα είναι η πρώτη φορά που θα σας ψηφίσω. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Από το 2012 που είστε μέσα στην βουλή είστε οι μόνοι που τηρήσατε πατριωτική στάση στο ζήτημα της Μακεδονίας. Όλοι οι άλλοι κρύφτηκαν πίσω από τα φουστάνια της αριστεράς, μέσα και έξω από την βουλή. Λυπάμαι πραγματικά για την “πατριωτική” ΝΔ που μας κοροϊδεύει εδώ και δεκαετίες και με φθηνές δικαιολογίες ξεπουλάει την Ελλάδα κομμάτι κομμάτι. Τέλος τα ψέματα και η ανοχή στους μπλε απατεώνες. Να πληρώσουν τα θαλασσοδάνειά τους πρώτα, να κατέβουν από το καλάμι και μετά να ζητάνε την ψήφο μας. Είναι 100% εξαρτώμενοι από τους τραπεζίτες και 100% αναξιόπιστοι. Περαστικά τους, με την έπαρση θα μείνουν στις 7 Ιούλη.

Ν. Π.

Σαν σήμερα πριν 74 χρόνια το κεφάλι του προδότη Βελουχιώτη κρεμιέται στα Τρίκαλα

Άλλη μια προεκλογική δημοκρατική περίοδος και η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, δεν έχει παρουσία στα ΜΜΕ λόγω αποκλεισμού και δεν μπορεί να κάνει ουδεμία εκδήλωση σε αίθουσα γιατι οι παρακρατικές συμμορίες απειλούν τους ιδιοκτήτες. Στον αντίποδα όλων αυτών, οι πρεζέμποροι, οι σωματέμποροι, οι δουλέμποροι, οι ληστές και οι δολοφόνοι απολαμβάνουν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν ότι τους αρέσει ακόμα και εντός των καταστημάτων κράτησης. Μειωμένες ποινές, άδειες σε ισοβίτες δολοφόνους και τρομοκράτες, αστυνομία στις γειτονιές ανύπαρκτη και η ζουγκλοποίηση της ζωής μας στην Ελλάδα καλά κρατεί. Η ψήφος μας είναι οριστική και αμετάκλητη στον Μιχαλολιάκο και τα παλληκάρια του διότι μόνο αυτοί αντιστέκονται σε αυτή την παρακμή και είναι οι μοναδικοί που μπορούν να βάλουν τάξη. Χρυσή Αυγή για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Σοφία Τ.  

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο κατέληξε 18χρονος ύστερα από επίθεση λαθρομεταναστών στην Κοζάνη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-17-iouniou-2019#ixzz5r64BTHlB

Exit mobile version