Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική πανστρατιά, μια φωνή και μια γροθιά! Μόνο Χρυσή Αυγή!

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Εκείνα τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα τα οποία εργάστηκαν για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 έχουν σήμερα αλλάξει στρατόπεδο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στην κατεύθυνση της ολοκληρωτικής επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας, ούτως ώστε η τελευταία να επιτύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας.

Η εγχώρια πλουτοκρατία ωστόσο, χορεύει πάντοτε στο ρυθμό που επιβάλλει η διεθνής: κι εκείνη έχει κάνει την επιλογή της για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδος, παραδίδοντας το δαχτυλίδι της κυβερνητικής διαδοχής στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παρατηρώντας ψυχρά όσα έχουν μέχρι τούδε διαδραματιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου, καλείται καθένας να απαντήσει σε ένα ερώτημα καίριο και συνάμα κεφαλαιώδες: τί έπραξε πολιτικά η ΝΔ απέναντι στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να περιορίσει τις ολέθριες συνέπειες των αντεθνικών και καθολικά επιζήμιων αποφάσεών της; Η απάντηση είναι προφανής και αυταπόδεικτη: δεν έπραξε τίποτα! Περιορίστηκε αντίθετα στην συναινετική σιωπή και αποφυγή όξυνσης των πνευμάτων, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στην Μέρκελ ο κύριος Μητσοτάκης από το 2015.

Έφτασε λοιπόν η ώρα του «καλού παιδιού», του καλού παιδιού όχι για τον Ελληνικό Λαό αλλά για τους διεθνείς επικυρίαρχους που διαφεντεύουν τις τύχες της χώρας. Η επερχόμενη εκλογική νίκη της ΝΔ είναι βέβαιη και θα είναι ευρεία, όχι επειδή το κόμμα Μητσοτάκη έπεισε τους Έλληνες για το ορθόν των πολιτικών του προτάσεων αλλά διότι αυτό επιθυμούν και επιβάλλουν οι ξένοι, διαμορφώνοντας αναλόγως το εκλογικό σώμα μέσω της βομβαρδιστικής προπαγάνδας που αυτό δέχεται καθημερινά από τα απολύτως ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αρκεί όμως στους ξένους η ευρεία επικράτηση και η αυτοδυναμία της ΝΔ; Όχι δεν αρκεί, γι’ αυτό το λόγο απαιτείται και η παρουσία των μπαλαντέρ τους την κρίσιμη επόμενη ημέρα, τους οποίους έχουν ήδη σχηματοποιήσει στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και στο κόμμα Βαρουφάκη, τα οποία πορεύονται πολιτικά υπό την αιγίδα του Τζορτζ Σόρος.

Εκείνο που αγνοεί ο Ελληνικός Λαός αλλά μεθοδεύει από μακρού χρόνου ο διεθνής παράγοντας είναι πως η επόμενη μέρα περιλαμβάνει για τη χώρα μας εξελίξεις και κατά συνέπεια αποφάσεις τόσο αναγκαίες όσο και οδυνηρές. Ήδη οι ξένοι κάνουν λόγο για δημοσιονομικό εκτροχιασμό προαναγγέλλοντας επί της ουσίας νέες οικονομικές θυσίες τις οποίες θα «υποχρεωθεί» να επιβάλλει ξανά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Επιπλέον όμως, επίκειται όπως ακόμη και οι Αμερικανοί ομολογούν ορυμαγδός ανατροπών στο καθεστώς κυριαρχίας του Αιγαίου, με την μοιρασιά του ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία προς χάριν δήθεν της επίτευξης μιας επίπλαστης ειρηνικής συμβίωσης των δυο λαών.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, ο διεθνής παράγοντας και συνεπακόλουθα οι εγχώριοι υπηρέτες του, επιδιώκουν με κάθε μέσο την εκλογική αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Μιας Χρυσής Αυγής η οποία αποτελεί αναμφισβήτητα την μοναδική φωνή Εθνικής Αφύπνισης και Αντίστασης στα όσα έχουν προσχεδιασθεί και λίαν συντόμως πρόκειται να υλοποιηθούν.

Το διακύβευμα συνεπώς των επερχόμενων εκλογών δεν είναι η ευρεία νίκη και η αυτοδυναμία της ΝΔ, η οποία θεωρείται δεδομένη, αλλά το πόσο ισχυρό θα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ούτως ώστε όχι μόνο να αντισταθεί στα σχέδια εκείνων που επιχειρούν να συρρικνώσουν την Ελλάδα και να απαλείψουν κάθε προοπτική οικονομικής ανάκαμψης, αλλά κυρίως να αποτελέσει την αιχμή της Εθνικής Αντεπίθεσης που αναπόφευκτα θα γιγαντωθεί μετά τους πρώτους κιόλας μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από την οικογένεια Μητσοτάκη.

Εν κατακλείδι, όπως ο Τσίπρας διαδέχτηκε τον Σαμαρά και συνέχισε την πολιτική του, έτσι και ο Μητσοτάκης και το κόμμα του θα διαδεχτούν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, συνεχίζοντας την αντιλαϊκή και εθνικά καταστροφική του πολιτική δίχως την παραμικρή παρέκκλιση. Οι προσδοκίες των πατριωτών που πίστεψαν στο παραμύθι της στήριξης στον Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας και οι πολιτικές του επιλογές θα διαψευσθούν πιο σύντομα από το αναμενόμενο. Και θα διαψευσθούν κατά τρόπο οδυνηρό.

Για τους λόγους αυτούς, όσοι Ζωντανοί, όσοι Πατριώτες απ’ άκρο σ’ άκρο της Ελληνικής Πατρίδας έχουν καθήκον να συστρατευθούν με τους Έλληνες Εθνικιστές στον μεγάλο Αγώνα για την Πατρίδα και το Λαό μας. Ο ένας στο πλευρό του άλλου και όλοι μαζί σε μια Εθνική Πανστρατιά, με μια Φωνή και μια Γροθιά για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω: ΜΟΝΟ Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-panstratia-mia-fwnh-kai-mia-grothia-mono-chrush-augh#ixzz5r64omRIH

Exit mobile version