Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εν μέσω κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων οι ραγιάδες διαπραγματεύονται τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης!

Την ώρα που οι τούρκοι προβαίνουν σε συνεχείς προκλήσεις και το θερμόμετρο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανεβαίνει διαρκώς, θα περίμενε κανείς να τεθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα χειρότερα των τουρκικών σχεδίων.

Αντί για αυτό, τόσο ο Σύριζα, όσο και η ΝΔ, έκαναν λόγο για «κυρώσεις της Ε.Ε.» και άλλες τέτοιες πομφόλυγες και έκαναν τον Ερντογάν να γελάει και να εκδώσει ανακοίνωση εξίσου προκλητική, σύμφωνα με την οποία «όσοι θέλουν να συλλάβουν τον Πορθητή θα γλείφουν μόνο τις παλάμες τους».

Ως απάντηση σε αυτή την άκρως προκλητική και περιπαικτική δήλωση, διαβάζουμε ότι οι ραγιάδες των Αθηνών στέλνουν εσπευσμένα στην τουρκία αντιπροσωπεία για να διαπραγματευτεί τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «Ελληνική αντιπροσωπεία πρόκειται να μεταβεί στην Τουρκία από 17 έως 22 Ιουνίου 2019, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις τεχνικού επιπέδου με αντίστοιχη τουρκική, για τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων και ενεργειών υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, με σκοπό την πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων.»

Με απλά λόγια, οι ραγιάδες των Αθηνών σχεδιάζουν και επισήμως την διαπραγμάτευση των υποχωρήσεών τους, προκειμένου να ηρεμήσουν τους τούρκους, ώστε να αμβλύνουν τις απαιτήσεις τους. Το αποτέλεσμα, βεβαίως, θα είναι η Ελλάδα να κάνει υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να δει τις τουρκικές απαιτήσεις να αυξάνονται μετά από λίγο.

Αυτή είναι η μοίρα της χώρας όσο κυβερνούν δειλοί, οι οποίοι νοιάζονται μονάχα για την καρέκλα τους, ακόμα και εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/en-mesw-klimakoumenwn-tourkikwn-proklhsewn-oi-ragiades-diapragmateuontai-ta#ixzz5r8U6ZRPK

Exit mobile version