Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας χρόνος από την υπογραφή της προδοσίας των Πρεσπών

Ένας χρόνος πέρασε από την υπογραφή της Συμφωνία των Πρεσπών, που έλαβε χώρα έξω από το χωριό Ψαράδες, εκεί που ο Ζαχαριάδης έβγαλε ομιλία ενώπιον των Σκοπιανών που από τότε εποφθαλμιούσαν την Μακεδονία μας και συνέβαλαν στο αιματοκύλισμα της Πατρίδας μας κατά τη διάρκεια του Συμμοριτοπολέμου.

Με αυτήν την Συμφωνία, η Ελλάδα αποδέχτηκε ότι τα Σκόπια θα χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονία» στο όνομά τους και ταυτόχρονα τους αναγνώρισε εθνικότητα και γλώσσα «μακεδονική». Ένα αξιοσημείωτο περί της ημέρας της υπογραφής είναι ότι η κυβέρνηση των ανθελλήνων εισέπραξε το χειροκρότημα των ξένων αξιωματούχων, την ίδια ώρα που οι Έλληνες χτυπιόντουσαν από τα ΜΑΤ.

Η Συμφωνία αυτή λίγο καιρό μετά πέρασε από την Βουλή των Ελλήνων με την αγαστή συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στην πρόταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή αντέδρασε με τρόπο που προκάλεσε τα φρενήρη χειροκροτήματα των συριζαίων. Στην δε πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν οι Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής, απάντησαν με σιωπή.

Ακόμα χειρότερα, η Νέα Δημοκρατία καπηλεύτηκε την ψήφο των Ελλήνων που αντέδρασαν απέναντι στην επαίσχυντη αυτή συμφωνία, ενώ την ίδια ώρα διατρανώνει σε όλους τους τόνους ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Επιπλέον, αυτού την ίδια ώρα που το Διεθνές Δίκαιο βρίθει επιχειρημάτων για την κατάργηση αυτής της Συμφωνίας, ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δεσμευτεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς για την κατάργησή της, ενώ η ΝΔ βάζει τους καθηγητάδες της να λένε ότι δεν γίνεται να καταργηθεί.

Ένας χρόνος από την Συμφωνία των Πρεσπών και για εμάς όσα χρόνια κι αν περάσουμε δεν υπάρχει κανένα κράτος που να έχει στο όνομά του τον όρο «Μακεδονία». Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-chrono-apo-thn-upografh-ths-prodosias-twn-prespwn#ixzz5r8VWpeXl

Exit mobile version