Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισχύς μας η αγάπη του Λαού! Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής σε Πλαταιές και Καπαρέλλι Βοιωτίας

Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στις Πλαταιές παραβρέθηκε κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Βοιωτίας με τον βουλευτή Βαγγέλη Καρακώστα, επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας οι συναγωνιστές μας περιόδευσαν σε Πλαταιές και Καπαρέλλι όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους, στους οποίους μοιράστηκαν φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

«Προχωράτε, είστε η τελευταία μας ελπίδα», ήταν η φράση που κυριαρχούσε στα χείλη των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας, οι οποίοι συζήτησαν επί ώρα με τους συναγωνιστές και τον βουλευτή του νομού.

Η θέρμη με την οποία αγκαλιάζει ο κόσμος τη Χρυσή Αυγή σε πόλεις και χωριά, μας γεμίζει με νέο θάρρος κι ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση στον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Μπορεί να είμαστε αποκλεισμένοι από τα μέσα ενημέρωσης όμως ισχύς μας είναι η αγάπη του Λαού. Μέχρι τη Νίκη!

Περισσότερες φωτογραφίες 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ischus-mas-h-agaph-tou-laou-thermh-upodochh-ths-chrushs-aughs-se-plataies-k#ixzz5r8VySCeG

Exit mobile version