Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων και μια αλήθεια που πρέπει να έχουν κατά νου οι Έλληνες

Έχουν βγει αυτές τις μέρες τα κόμματα και παραθέτουν στους αποσβολωμένους Έλληνες τα ακατανόητα οικονομικά τους προγράμματα, που κυμαίνονται από την άκρατη παροχολογία μέχρι απομίμηση του Μαυρογιαλούρου.

Στην πραγματικότητα, οι «μειώσεις φόρων», οι «αυξήσεις μισθών» που τάζουν προεκλογικά τα κόμματα, ουδεμία σημασία δεν έχουν, αφού για να κρίνει κανείς τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων, αρκεί να ρίξει μια ματιά στα οικονομικά τους.

Η ΝΔ χρωστάει μονάχα στις τράπεζες 210.835.840 ευρώ, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα. Το ΚΙΝΑΛ μέχρι την αλλαγή του ΑΦΜ χρώσταγε ως Πα.Σο.Κ 189.695.073 ευρώ, ενώ ο Σύριζα είναι το μοναδικό κόμμα που έχει κάνει διαγραφή χρέους του, στα πρότυπα που ήθελε ο Άδωνις να διαγραφούν τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτοί, λοιπόν, που θέλουν να «σώσουν» οικονομικά τους Έλληνες, δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε το κομματικό τους πορτοφόλι και έχουν φτάσει να χρωστάνε «σε όποιον μιλά Ελληνικά».

Από την άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή εδώ και 6 χρόνια δίνει αλλεπάλληλες εκλογικές μάχες χωρίς ούτε ένα ευρώ κρατικής χρηματοδότησης, χωρίς ούτε ένα ευρώ δάνειο από τράπεζα, χωρίς να χρωστάει σε κανέναν. Επιπροσθέτως αυτού, ενώ τα κόμματα συνταρράσονται από τα πολλαπλά σκάνδαλα που έχουν διαπράξει, η Χρυσή Αυγή έχει ελεγχθεί δεκάδες φορές από όλες τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους και έχει αναδειχθεί πεντακάθαρη.

Είναι σαφές, λοιπόν, το ποιος διαθέτει πραγματικά οικονομικό πρόγραμμα και μπορεί να το εφαρμόσει πρωτίστως στο δικό του το κομματικό ταμείο και μετά στην χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-oikonomika-programmata-twn-kommatwn-kai-mia-alhtheia-pou-prepei-na-echou#ixzz5r8ZjCRUs

Exit mobile version