Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ευσεβείς πόθοι του Μητσοτάκη στο κανάλι που από την αρχή υποστήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα την Νέα Δημοκρατία. Είπε λοιπόν σε συνέντευξη του στο κανάλι ΟΡΕΝ ο Κούλης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δύο κόμματα στα δεξιά της, το κόμμα Βελόπουλου και την Χρυσή Αυγή. Καλό θα ήταν είπε η Χρυσή Αυγή να μην ξαναμπεί στην Βουλή. Αυτό δείχνει με ποιόν έχει σκοπό να συνεργαστεί.Τον πληροφορούμε ότι ο Ελληνικός λαός θα του χαλάσει τα σχέδια αυτού και του Σόρος που τον υποστηρίζει. Στις 7 Ιουλίου η Χρυσή Αυγή θα νικήσει την σήψη, την προδοσία και την διαφθορά. Ή Χ.Α. θα υπάρχει όσο υπάρχει η Ελλάδα Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη.

Γεωργία Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ολέθρια η πολιτική της “ελληνοτουρκικής φιλίας” από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, καμία υποχώρηση στα εθνικά θέματα!

Πλησιάζουμε στις κάλπες και δεν έχουμε δει ακόμα ούτε έναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε κάποια πολιτική εκπομπή. Δεν υπάρχει ισονομία και σίγουρα δεν υπάρχει δημοκρατία. Δεν τηρεί κανείς τις υποσχέσεις που δίνει προεκλογικά και για τα σημαντικά θέματα αγνοούν το λαϊκό αίσθημα προς χάριν των “εταίρων” μας. Ψηφίζουν οι Έλληνες κυβέρνηση και αυτή η κυβέρνηση αντί να φροντίσει για τα συμφέροντά μας κοιτάζει πρώτα τα ξένα συμφέροντα. Προσωπικά δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από χρεοκοπημένα κόμματα. Συνειδητά Χρυσή Αυγή για να τελειώνουμε με τους προδότες και να γίνει μια καλή αρχή.

Η. Τ.

Εθνική πανστρατιά, μια φωνή και μια γροθιά! Μόνο Χρυσή Αυγή!

Λεφτά υπάρχουν μας έλεγε ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ανάπτυξη υπάρχει μας λέει ο Μητσοτάκης που το 2014 στην κυβέρνηση Σαμαρά ήταν υπουργός. Υπόσχεται ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, δεν μας είπε ποίοι τον δημιούργησαν αυτόν τον φόρο. Μας έβαλε να πληρώνουμε νοίκι στο ίδιο μας το σπίτι η ΝΔ και μας μιλάει για υπερβολική φορολόγηση και για μείωση των φόρων. Η ΝΔ που χρωστάει στις τράπεζες πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ και τα πληρώνουμε εμείς. Δεν θα κάνουμε την χάρη στους Μητσοτάκηδες και τους Τσιπραίους να τους ξαναψηφίσουμε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα (να έχουν κολλήσει έστω ένα ένσημο δεν το συζητάμε) και τους ταΐζουμε από την μέρα που γεννήθηκαν. Μόνο Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές γιατί μόνο αυτό το κόμμα νοιάζεται για τον λαό και είναι βγαλμένο μέσα από τον λαό. Ούτε βήμα πίσω, όλοι στις κάλπες την 7η Ιουλίου να τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα.

Δημήτρης Ζ.

Ο «Πορθητής» ετοιμάζεται για γεώτρηση και οι γραικύλοι για νέες υποχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-iouniou-2019#ixzz5rBd5YiNd

Exit mobile version