Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Πνεύματος στην Θεσσαλονίκη – Φωτογραφίες

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς εκατοντάδες πιστοί από το κέντρο συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Θεσσαλονίκης, όπου και τελέστηκε η Θεία Λειτουργία.

Ανάμεσα τους και ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από το χριστεπώνυμο πλήθος και έγινε αποδέκτης πολλών συγχαρητηρίων για τον ανένδοτο αγώνα της Χρυσής Αυγής για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και των χριστιανικών μας εθίμων, τα οποία τόσο βάναυσα απαξίωσαν τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου.

Φαίνεται πως ο ολοκληρωτικός αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τα μέσα ενημέρωσης δεν έχει φέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, καθώς η υποδοχή των στελεχών του κινήματος σε εκδηλώσεις με λαϊκό χαρακτήρα αποδεικνύει πως ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας παραμένει ακόμα υγιές και αμόλυντο από την προπαγάνδα του ανθελληνικού συστήματος, το οποίο απεργάζεται μία νέα βουλή χωρίς Εθνικιστές.

Το εγγύς μέλλον θα τους διαψεύσει για ακόμα μία φορά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-stis-eortastikes-ekdhlwseis-tou-agiou-pneumatos-sthn-thessalo#ixzz5rEG1AVr4

Exit mobile version