Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Εθνικό έγκλημα η Αποχή – Χαμένη ψήφος η ψήφος στο κατεστημένο!

Αυτοί που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας δεν ενδιαφέρονται, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή, για το ποιοι και πόσοι θα τους ψηφίσουν. Αρκεί να έχουν την πλειοψηφία ακόμη και με αποχή 60%!

Δεν στέκει το επιχείρημα κάποιων είτε αφελών, είτε στημένων ότι εάν η αποχή ξεπεράσει το 50% δεν έχει ισχύ το αποτέλεσμα. Όποιος απέχει στηρίζει με την πράξη του αυτή το πρώτο κόμμα και είναι απόλυτα συνένοχος με τα έργα της επόμενης κυβερνήσεως της χώρας.

Θα είναι συνένοχος για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία έχει δηλώσει η Νέα Δημοκρατία ότι θα την σεβαστεί απόλυτα. Θα είναι συνένοχος εάν έλθει στο άμεσο μέλλον μία άλλη συμφωνία ανάλογη των Πρεσπών, αυτή τη φορά με τους τούρκους για το Αιγαίο μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio40#ixzz5rEGXWrUb

Exit mobile version