Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται τα fake news από το χρεοκοπημένο συγκρότημα Χατζηνικολάου κατά της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζονται τα fake news από το χρεοκοπημένο συγκρότημα Χατζηνικολάου κατά της Χρυσής Αυγής

Η ιστοσελίδα enikos.gr πήρε σήμερα την σκυτάλη από την Real (fake) news και αναδημοσίευσε το συκοφαντικό και ψευδέστατο άρθρο του Αλέξανδρου Κόντη ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή δυσκολεύεται να βρει υποψηφίους.

Ενημερώνουμε λοιπόν για δεύτερη φορά, καθώς φαίνεται η πρώτη διάψευση και ξεφτίλα που υπέστησαν δεν τους ήταν αρκετή, ότι τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια στελεχώνονται με περισσότερους από 300 άξιους Συναγωνιστές που δίνουν από κοινού την μάχη για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Κοινωνίας ανταποκρίθηκαν στο εθνικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής και συντάχθηκαν στον Αγώνα για να μείνει η Πατρίδα μας Ελληνική.

Μπορεί ο βρώμικος πόλεμος του πρώην Οννεδίτη Χατζηνικολάου και του συνεργάτη του Μπογιόπουλου κατά των Ελλήνων Εθνικιστών να συνεχίζεται, στις 7 Ιουλίου όμως θα λάβουν ηχηρή απάντηση, καθώς η Χρυσή Αυγή θα πετύχει ακόμα μία εκλογική Νίκη!

Απάντηση στα τερατώδη ψέματα της «Real news»: Ιδού οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε 17 Περιφέρειες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizontai-ta-fake-news-apo-to-chreokophmeno-sugkrothma-chatzhnikolaou-k#ixzz5rEJqcfS6

Exit mobile version