Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιλεκτική ευαισθησία των συνδικαλιστών της ΣΟΒΙΕΡΤ

Η επιλεκτική ευαισθησία των συνδικαλιστών της ΣΟΒΙΕΡΤ

Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε. α. Χρήστος Μπολώσης εκθέτει τους επαγγελματίες συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι επιδεικνύουν επιλεκτική ευαισθησία και πλήρη αναισθησία, όταν είναι να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή!

Αναμενόμενη εξέλιξη! Υπάρχει εχέφρων άνθρωπος ο οποίος δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στην ΕΡΤ; Όταν κάθε αναρχοαυτόνομος συνδικάλας, με την ανοχή βεβαίως, για να μην πούμε την προτροπή, των πάντων καταργεί προέδρους, διευθυντές και νόμους και αποφασίζει αυτός τι θα προβάλλει και τι όχι το κρατικό κανάλι, τότε και πολύ άργησαν η κυρία Ακριβοπούλου και οι συν αυτή.

Όμως η ευαισθησία θα έπρεπε να έχει εκδηλωθεί τότε που οι συνδικαλιστές με νοοτροπία δερβέναγα απέκλεισαν τη Χρυσή Αυγή από το μαγαζί του πατέρα τους.

Η τότε αδράνεια, για να μην πούμε σιγοντάρισμα, οδήγησε μοιραίως στο σημερινό σταλινικού τύπου χάλι, το οποίο, ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, δεν θα είναι το τελευταίο. Πόσο δίκιο είχε ο Έκο όταν έλεγε «Σήμερα, μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση».”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apekleisan-th-chrush-augh#ixzz5rEKlGaOx

Exit mobile version