Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ετοιμαζόμαστε για εκλογές και δεν θα το κουνήσουμε από τα σπίτια μας μέχρι να ρίξουμε το μαγικό χαρτάκι που γράφει “Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή” μέσα στην κάλπη. Ο Μιχαλολιάκος είναι ένας ανεξάρτητος και έντιμος πολιτικός και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αυτό μου αρκεί! Αν έχουν ποινικοποιήσει την σκέψη και την άποψη αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό μας. Οι κλέφτες και οι προδότες είναι εχθροί μας και πρέπει να τιμωρηθούν. Ας το βουλώσουν λοιπόν οι μοσχαναθρεμμένοι Μητσοτάκηδες που δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή εντός βουλής και επί των ημερών τους, την δεκαετία του ’90, έγινε ζούγκλα η Ελλάδα.

Λυδία Σ.

“Τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον μας!” Το πρώτο σποτ της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Καλοκαίρι και ο κόσμος όλος είναι στις παραλίες. Εκεί ποντάρουν οι άθλιοι πολιτικοί που μας καταδυναστεύουν τα τελευταία 40 χρόνια. Επενδύουν στην αποχή του απλού κόσμου από την μία, ενώ από την άλλη προσπαθούν να κινητοποιήσουν τον κομματικό στρατό τους. Κάνουν τα πάντα για να μας χτυπήσουν, βγαίνουν στα πουλημένα τους κανάλια και κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, δήθεν με “αποκλειστικές” πληροφορίες ότι δεν βρίσκουμε υποψηφίους να στελεχώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας και διαλυόμαστε. Αφού “διαλυόμαστε” γιατί τόση τρεμούρα και άγχος. Μάλλον δεν ισχύουν όλα αυτά, αφού πολλά κομματικά στελέχη που ήταν χρόνια υποψήφιοι στις εκλογικές τους περιφέρειες έχουν δώσει την θέση τους σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο εθνικό κάλεσμα του Αρχηγού μας. Μην λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και δεν θα τους σώσει το καλοκαίρι. Η Ελλάδα ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες. Σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι να τους αφυπνίσει και θα το κάνει με κάθε θυσία.

Χριστόφορος Ν.

Η Χρυσή Αυγή στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Πνεύματος στην Θεσσαλονίκη – Φωτογραφίες

Οι τουρκαλάδες κάνουν πάρτι στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, απειλούν θεούς και δαίμονες και ο συριζαίος ΥΠΕΘΑ τρώει το ψαράκι στου στις παραλίες και λιάζεται. Γι’ αυτό του πληρώνουμε τον παχουλό του μισθουλάκο, για να τρώει να πίνει και να φυλάει τα πόδια των συριζαίων. Κρίμα για την πουλάδα που φοράει και τα σχολεία που έχει περάσει. Μας ντροπιάζει όλους όσους βγάλαμε το ίδιο σχολείο. Δεν είμαστε όλοι σαν αυτόν. Μαύρο στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΔ για να δούμε μια άσπρη μέρα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτο!

Κωστής Ι.

Συνεχιστής του εθνομηδενιστικού έργου Γαβρόγλου ο Μητσοτάκης: Κατάργησαν την αναγραφή θρησκεύματος στα απολυτήρια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-iouniou-2019#ixzz5rHi59Prg

Exit mobile version