Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι τούρκοι: Το ψευδοκράτος ανακοίνωσε ότι προσαρτά την Αμμόχωστο!

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι τούρκοι: Το ψευδοκράτος ανακοίνωσε ότι προσαρτά την Αμμόχωστο!

Την ώρα που οι ραγιάδες των Αθηνών στέλνουν αντιπροσωπεία στην Άγκυρα για να διαπραγματευτούν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την τουρκία, προκειμένου να εξευμενίσουν τον Ερντογάν, οι τούρκοι δεν χαμπαριάζουν από «κυρώσεις» και απειλές και εντείνουν τις προκλήσεις.

Έτσι, το «κοινοβούλιο» του ψευδοκράτους ανακοίνωσε πως προχωρά στην προσάρτηση της Αμμοχώστου. «Το υπουργικό συμβούλιο θα εκτιμήσει τις συνθήκες για την ανάληψη δράσης στην Αμμόχωστο, η οποία νομικά είναι στρατιωτική ζώνη», ανέφερε ο υπουργός «Εξωτερικών» του ψευδοκράτους.

Πρόκειται για μία ξεκάθαρη πράξη πολέμου από πλευράς της τουρκίας, αφού ανακοίνωσε την προσάρτηση μίας πόλης που είναι κλειστή από το 1974 και προστατεύεται από Ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ημερομηνίας του 1984, στο οποίο επισημαίνεται ότι η Αμμόχωστος μπορεί να εποικιστεί μόνο από τους «πραγματικούς» κατοίκους της, δηλαδή τους Έλληνες.

Αυτή η κίνηση των τούρκων έρχεται σε συνέχεια των ευρωπαϊκών απειλών για δήθεν «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων για την τελωνειακή ένωση, γεγονός που επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή που εδώ και καιρό λέει πως η τουρκία καταλαβαίνει μόνο την γλώσσα της στρατιωτικής ισχύος.

Φυσικά, απέναντι σε αυτή την νέα πρόκληση δεν έχει υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από την εν αποδρομή κυβέρνηση, ούτε από την αντιπολίτευση, η οποία ράβει υπουργικά κουστούμια για την διακυβέρνησή της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizoun-tis-proklhseis-oi-tourkoi-to-pseudokratos-anakoinwse-oti-prosar#ixzz5rIaTlDjn

Exit mobile version