Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τερμάτισε στην μαύρη προπαγάνδα το “Έθνος”: “Η Χρυσή Αυγή σκέφτεται τη μη κάθοδό της στις εκλογές…”

Το τερμάτισε στην μαύρη προπαγάνδα το “Έθνος”: “Η Χρυσή Αυγή σκέφτεται τη μη κάθοδό της στις εκλογές...”

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε συνηθισμένοι στο να δεχόμαστε λάσπη και συκοφαντίες από τα συστημικά ΜΜΕ, υπάρχουν όμως μερικές φορές που τα τερατώδη ψέματα χτυπάνε κόκκινα!

Τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι η σημερινή με το γνωστό για τον βρώμικο πόλεμό του κατά της Χρυσής Αυγής “Έθνος”. Έγραψε λοιπόν η Βούλα Κεχαγιά στην στήλη της στο “Έθνος”: “Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται να σκέφτεται τη μη κάθοδό της…“.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά ψέμματα που γράφονται για μας χωρίς διασταύρωση και χωρίς να ρωτήσουν την γνώμη μας, αλλά αυτό ξεπέρασε τα εσκαμμένα!

Ενημερώνουμε λοιπόν τους…. έγκριτους δημοσιογράφους του “Έθνους” για τα αυτονόητα, ότι η Χρυσή Αυγή συμμετέχει κανονικά στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με πλήρη ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την Επικράτεια στελεχωμένα από άξιους Συναγωνιστές και εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Κοινωνίας.

Παρόλο που συνεχίζεται η μαύρη προπαγάνδα και ο βρώμικος πόλεμος, όπως πρόσφατα με την Real news που προφασίστηκε ότι δεν βρίσκουμε υποψηφίους (!), ενημερώνουμε πως 340 Συναγωνιστές θα δώσουν μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής τον Αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και στις 7 Ιουλίου θα ξαναβγούμε νικητές!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε σχετικά:

Την ίδια ημέρα που καταθέτει στα πρωτοδικεία η Χρυσή Αυγή 340 υποψηφίους σε όλη την χώρα το “ΕΘΝΟΣ” γράφει ότι… “η Χρυσή Αυγή σκέπτεται να μη λάβει μέρος στις εκλογές”! Βρώμικος πόλεμος από ολόκληρο το Σύστημα. Μας πολεμάνε ΟΛΟΙ, άρα πάμε καλά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-termatise-sthn-maurh-propaganda-to-ethnos-h-chrush-augh-skeftetai-th-mh#ixzz5rK41zUmg

Exit mobile version