Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριάκο, μην φας… Έχουμε γλαρόσουπα: Αποτυχία το «σχέδιο Μητσοτάκη» για καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής

Κυριάκο, μην φας… Έχουμε γλαρόσουπα: Αποτυχία το «σχέδιο Μητσοτάκη» για καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής

Σύσσωμα τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία έχουν ξεκινήσει μία επικοινωνιακή εκστρατεία διαφήμισης του δήθεν «σχεδίου Μητσοτάκη» για να καταπολεμήσει την Χρυσή Αυγή.

Στην πραγματικότητα, το περιβόητο «σχέδιο Μητσοτάκη» είναι μονάχα μία δήλωση σε τηλεοπτικό σταθμό, στην οποία ο Μητσοτάκης κάνει λόγο για έναν «υγιή πατριωτισμό» που δήθεν θα σαρώσει τον χώρο «δεξιά της ΝΔ».

Το δυστυχές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι ήδη ο δήθεν «υγιής πατριωτισμός» του έχει καταστεί γράμμα κενό και περίγελος για τον χώρο των Ελλήνων Πατριωτών, αφού όλοι έχουν δει τους τουρκόφρονες υποψηφίους της ΝΔ που απειλούν την Θράκη μας. Όλοι έχουν δει τους Ψαριανούς και τους Τατσόπουλους που δίνουν «προοδευτικό» – κομμουνιστικό άρωμα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι έχουν δει ότι ΝΔ και Σύριζα ψηφίσανε χέρι – χέρι όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια.

Θυμίζουμε:

Με αυτόν τον αλά Σύριζα «πατριωτισμό», ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να κλέψει την ψήφο των Ελλήνων Πατριωτών, αλλά μην φάει… έχουμε γλαρόσουπα και η Χρυσή Αυγή θα βγει ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kuriako-mhn-fas-echoume-glarosoupa-apotuchia-to-schedio-mhtsotakh-gia-katap#ixzz5rK5BslEc

Exit mobile version