Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Απέκλεισαν από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής. Κατά τα άλλα η ΕΡΤ είναι δημόσια τηλεόραση. Και μην μου πει κανείς ότι είναι εντολές μόνο από Σύριζα, όλοι τους βολεύονται στο να αποκλείουν τον πολιτικό λόγο της Χρυσής Αυγής. Όλοι τους βολεύονται με το να προβάλλουν τις αερολογίες των κομμάτων που πρόδωσαν την Μακεδονία και υπέγραψαν μνημόνια, και όχι μόνο να προβάλλουν αερολογίες αλλά να συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα πει την μεγαλύτερη αερολογία, ώστε να αποσπάσει περισσότερες ψήφους. Ας μας αποκλείουν από την ΕΡΤ, ας μας αποκλείσουν και από παντού, η ώρα μας έχει έρθει και αυτό κανένας δεν μπορεί να το ανατρέψει.

Στάθης Α.

Το τερμάτισε στην μαύρη προπαγάνδα το “Έθνος”: “Η Χρυσή Αυγή σκέφτεται τη μη κάθοδό της στις εκλογές…”

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να μας εξαφανίσει ο Κούλης, κρυφός καημός του έχει μείνει να μην μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή. Τον γελάσαν όμως, γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι σε αυτήν την Βουλή για να καταδείξει για ακόμη μια φορά τους προδότες και τον ανθελληνικό ρόλο όλων των υπόδουλων στα ξένα συμφέροντα. Όσο και να προσπαθείς Κούλη η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και αλήθεια εκεί μέσα είναι η Χρυσή Αυγή. Οι Έλληνες θέλουν ισχυρή Χρυσή Αυγή μέσα στην βουλή, γιατί έχουν καταλάβει ότι εσύ και ο Τσίπρας είστε μπατζανάκια στην πολιτική σπέκουλα.

Φάνης Α.

Αλέξανδρος Γέροντας: Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική επιλογή! ΒΙΝΤΕΟ

Αν είσαι πατριώτης, αν είσαι εθνικιστής, αν βράζει το αίμα σου κάθε φορά που ακούς για την προδοσία της Μακεδονίας, τότε η απάντηση είναι μια: μαύρο στον Κυριάκο! Και σ΄ αυτόν που πουλά χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και σ΄ αυτόν που πουλά αόρατες ακυρώσεις προδοτικών συμφωνιών. Όλοι τους εκεί μέσα χρησιμοποιούν τον πατριωτισμό για να παραπλανήσουν τον κόσμο, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα έχει την κουτάλα, για να τρώνε όλοι παρέα. Βάλτο καλά στο μυαλό σου Έλληνα, μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τελειώσει την οικογενειοκρατία, τα τζάκια, τις προδοτικές συμφωνίες. Βάλτο καλά στο μυαλό σου και κλείσε καλά τα αυτιά σου στους χθεσινούς προδότες και δήθεν αυριανούς σωτήρες.

Αλέξανδρος Λ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέητ των πολιτικών αρχηγών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-20-iouniou-2019#ixzz5rN2aVAFt

Exit mobile version