Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χέρι-χέρι μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι στον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής

Οι πρόσφατες δηλώσεις στελεχών Νέας Δημοκρατίας αλλά και ΚΚΕ για την εξάλειψη των Ελλήνων Εθνικιστών αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι αποτελούν τις όψεις του ίδιου νομίσματος. Και οι δυο πολεμούν τον αγνό Πατριωτισμό της Χρυσή Αυγής.

Από την μια πλευρά, ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι “Θα ήτανε ευτύχημα για τη δημοκρατία μας αν η Χρυσή Αυγή δεν ήτανε στην επόμενη Βουλή”, φανερώνοντας ότι για τους φιλελευθέρους ο κίνδυνος δεν βρίσκεται στην αριστερά, της οποίας τους αγώνες τιμούν, αλλά στην Εθνικιστική Χρυσή Αυγή.

Από την άλλη πλευρά, η νεολαία του ΚΚΕ με επίσημη ανακοίνωση προτρέπει τους (λιγοστούς) οπαδούς της «Να πετάξουμε έξω από τη Βουλή το ναζιστικό δολοφονικό συνονθύλευμα της Χρυσής Αυγής». Εντούτοις, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση κατά του «μισητού κεφαλαίου» και του κόμματος που το εκπροσωπεί, της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλωστε, το ΚΚΕ  έχει πολλάκις προσφέρει την υποστήριξή του στην Νέα Δημοκρατία με έμμεσο ή άμεσο τρόπο. Δεν ξεχνάμε άλλωστε την συγκυβέρνηση στην Οικουμενική το 1989, όπου… “80 χρόνια ιστορία, την ξεπούλησαν για τρία υπουργεία”.

Πάμπολλες είναι επίσης οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις μεταξύ ψευτοδεξιάς και ΚΚ€, αφού οι νεοδημοκράτες ήταν οι πρώτοι, που έκαναν μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη!

Αριστεροί και καπιταλιστές αποτελούν τις δυο όψεις αυτού του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, του οποίου ο μόνος αντίπαλος είναι η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cheri-cheri-mpolsebikoi-kai-neofileleutheroi-ston-brwmiko-polemo-kata-ths-c#ixzz5rNxT7Zv6

Exit mobile version