Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Best Αργολίδας: Η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών θα ακούγεται δυνατά και στην επόμενη Βουλή! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατά την περιοδεία του σε Ναύπλιο και Τρίπολη φιλοξενήθηκε στο Best Αργολίδας, όπου παραχώρησε συνέντευξη.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως παρά τον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, την φίμωση και τον αποκλεισμό η Χρυσή Αυγή θα είναι ισχυρή στην επόμενη Βουλή, ώστε να ακούγεται δυνατά η φωνή των Ελλήνων.

Σημείωσε πως η πατριδοκάπηλη ΝΔ ακολουθεί την ίδια εθνομηδενιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ψήφισε μαζί με την απερχόμενη κυβέρνηση όλα τα ανθελληνικά νομοθετήματα.

Τόνισε πως παρά το σχέδιο τεχνητής πόλωσης και υφαρπαγής των ψήφων των Εθνικιστών η Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμα πιο δυνατή από τις περασμένες Ευρωεκλογές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, για το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις εδώ και δεκαετίες και έχει καταθέσει σχετικό νομοσχέδιο στην Βουλή, το οποίο το “δημοκρατικό τόξο” κρατά στα συρτάρια.

Τέλος, για την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα τόνισε πως είναι αναγκαία μια υπερήφανη και αποφασιστική πολιτική απέναντι στην Τουρκία και όχι η υποχωρητικότητα και ο ραγιαδισμός. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sto-best-argolidas-binteo#ixzz5rOYlBAfK

Exit mobile version