Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον ΣΚΑΪ φοβούνται να πουν ακόμα και το όνομα της Χρυσής Αυγής – BINTEO

YouTube Poster

Οι “δημοκράτες” των κομμάτων και των καναλιών απέκλεισαν ως γνωστόν τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο από το ντιμπέιτ δίχως να νιώθουν την ανάγκη να προβάλλουν έστω και το ελάχιστο πρόσχημα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρά το γεγονός πως είναι Αρχηγός Κοινοβουλευτικού κόμματος, το οποίο ψηφίζεται από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εδώ και 7 συναπτά έτη, αποκλείστηκε από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών με την σύμφωνη γνώμη όλων τους.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ μάλιστα στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρόβαλε ρεπορτάζ για το εν λόγω ντιμπέιτ, αποφεύγοντας να αναφέρει καν τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής ή το όνομα του Νικολάου Μιχαλολιάκου.

Φοβούνται ακόμη και την παραμικρή αναφορά στην Χρυσή Αυγή. Την απάντηση θα λάβουν ηχηρή το βράδυ της 7ης Ιουλίου: Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέητ των πολιτικών αρχηγών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ston-skai-fobountai-na-poun-akoma-kai-to-onoma-ths-chrushs-aughs-binteo#ixzz5rQ8TYZxL

Exit mobile version