Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γίναμε «Καμπούλ»: Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Γίναμε «Καμπούλ»: Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συμπλοκή με σπασμένα μπουκάλια και τραυματίες σημειώθηκε μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία της Καμάρας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών περαστικών, οι οποίοι έντρομοι έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Φωνάζοντας και κρατώντας στα χέρια σπασμένα μπουκάλια μπύρας, οι λαθρομετανάστες για άγνωστη αφορμή άρχισαν να ανταλλάσσουν χτυπήματα με την συμπλοκή να συνεχίζεται  δίπλα ακριβώς από την πιάτσα των ταξί, στην οδό Εγνατία, όπου οι νεαροί συνέχισαν να χτυπιούνται και να εκσφενδονίζουν ο ένας στον άλλον κομμάτια ξύλου, που πήραν από γειτονικούς κάδους σκουπιδιών.

Οι οδηγοί των ταξί αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τα οχήματά τους από το σημείο, για να μη σημειωθούν φθορές σε αυτά από τη συμπλοκή. Λίγα λεπτά αργότερα έξι μηχανές της ομάδας Δίας, με δύο άντρες η καθεμία, έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, οι νεαροί είχαν απομακρυνθεί.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ασύδοτης πολιτικής των “ανοιχτών συνόρων” που θα συνεχίσει η ΝΔ και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giname-kampoul-agria-sumplokh-lathrometanastwn-sto-kentro-ths-thessalonikhs#ixzz5rQ8qQNJC

Exit mobile version