Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ο άνθρωπος που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, κατεβαίνει στο Επικρατείας της ΝΔ. Ο Πικραμμένος πρώτη γραμμή και ας ξυπνήσει και ο τελευταίος κοιμiσμένος πως η ΝΔ όχι απλά θα ακολουθήσει μνημόνια και γραμμή ξένων συμφερόντων, αλλά όσο ανθελληνικός ήταν ο Σύριζα τόσο και περισσότερο θα είναι ο Κούλης και η “αυτοδύναμη” κομπανία του. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά, το τι περάσαμε σαν λαός μέχρι τώρα θα είναι παραμυθάκια σε αυτό που έρχεται με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Μην ανεχτείτε την ολική καταστροφή του μέλλοντος των παιδιών μας. Δεν θέλουμε άλλους νέους να φεύγουν μετανάστες, θέλουμε Πατρίδα ισχυρή και ελεύθερη από τα ξένα δεσμά και αυτό κανένα μνημονιακό κόμμα δεν μπορεί να το επιτύχει! Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική.

Ευγένης Φ.

Στον ΣΚΑΪ φοβούνται να πουν ακόμα και το όνομα της Χρυσής Αυγής – BINTEO

Το ότι ο Σύριζα στο δεύτερο σποτάκι του για τις εκλογές μιλάει για την προστασία του περιβάλλοντος, με ξεπερνά ως Ελληνίδα και ζω έναν σουρεαλισμό. Ποια προστασία του περιβάλλοντος; Που κάηκε το Μάτι; που πλημμύρισαν οι άνθρωποι στην Μάνδρα; Αυτά επί ποιου κόμματος έγιναν; Ποιοι έδιναν εντολές; Ποιοι πήραν ανθρώπους στο λαιμό τους; Ποιοι κατέστρεψαν τεράστιες δασικές εκτάσεις με την απερισκεψία των εντολών τους; Εκτός αν προστασία του περιβάλλοντος γι΄ αυτούς είναι να μην μείνει τίποτα όρθιο ούτε δέντρο, ούτε ζωντανός οργανισμός!

Ελένη Α.

Αχαρνές: Ο Λαός λέει ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή και φτύνει τους ψευτοδημοσκόπους! ΒΙΝΤΕΟ

Γύρισε και η Φώφη να μας το παίξει κατά του διπολισμού, πως όποιον και αν ψηφίσουμε είτε Σύριζα είτε ΝΔ στο τέλος βγαίνει Καραμανλής. Μα πραγματικά ξεχνάνε τα δικά τους τα καμώματα που άλλα ψήφισε ο κόσμος και σύμπραξε η ΠΑΣΟΚάρα με την ΝΔ και ξαφνικά το καταποντισμένο ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση; Αποκούμπια μιας άθλιας πολιτικής που βύθισαν μια ολόκληρη χώρα. Μαυρίστε τους όλους, ρίξτε το δαγκωτό στην Χρυσή Αυγή!

Ανέστης Σ.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Γίνετε η φωνή της Αλήθειας – Διαδώστε παντού το προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-21-iouniou-2019#ixzz5rTHVoATY

Exit mobile version