Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι οικονομικοί και κοινωνικοί λόγοι υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες πολίτες

Οι οικονομικοί και κοινωνικοί λόγοι υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες πολίτες

Με τους διεθνείς τοκογλύφους να τρίβουν τα χέρια τους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών οδεύει η Πατρίδα μας στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ας αναλύσουμε όμως ακριβώς τι υπόσχεται η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να χάσει τις επόμενες εκλογές, τον ρόλο των αναχωμάτων στο πολιτικό σύστημα καθώς και τους κύριους οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους που η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Επιλογή για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους στην Πατρίδα τους.

Έχοντας μπροστά τους το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019, με ευχαρίστηση οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφάσισαν την άμεση διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα. Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να γαντζωθεί στην εξουσία όσο το δυνατόν για περισσότερο χρονικό διάστημα.  Όμως οι παραπάνω απίστευτα ευνοϊκές συνθήκες για τους δανειστές, που δεν υπάρχουν για παράδειγμα στην Ιταλία, όπως η προοπτική της σύνταξης ενός προϋπολογισμού τον επόμενο Οκτώβριο από άλλη μια δουλοπρεπή κυβέρνηση που θα φτωχοποιήσει περισσότερο τους Έλληνες επέβαλαν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 7 Ιουλίου 2019.

Λίγες μέρες μετά τις ευρωεκλογές, στις 5 Ιουνίου 2019, έβγαινε στην δημοσιότητα η έκθεση ενισχυμένης μνημονιακής εποπτείας της Κομισιόν. Μνημονιακής εποπτείας επειδή απλώς έχει λήξει ο φθηνότερος δανεισμός από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελλάδα έχει αφεθεί να δανείζεται με πολύ ψηλότερα επιτόκια από τις αγορές. Αλλιώς η στενή παρακολούθηση των τεράστιων πρωτογενών πλεονασμάτων που καταστρέφουν την Ελληνική Οικονομία προς εξυπηρέτηση των τοκογλυφικών χρεών συνεχίζει να υφίσταται.

Ιδιαίτερα για την Ελλάδα αναφέρθηκε ότι οι Βρυξέλες ανησυχούν για την μη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δηλαδή ακριβώς του πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% του ΑΕΠ, λόγω της εξαγγελίας των προεκλογικών παροχών για γενικές φοροελαφρύνσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα οι γενικόλογες προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για “ποιοτικές θέσεις εργασίας”, “αυξημένους μισθούς”, “στοχευμένες φοροελαφρύνσεις” και “αποτελεσματικότερο κράτος” που εξαγγέλθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής στις 10 Ιουνίου 2019 προφανώς και δεν θα μπορούσαν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Επιπροσθέτως η περίφημη 13η σύνταξη αποδείχτηκε ένα απλό φιλοδώρημα που εξόργισε περισσότερο τους συνταξιούχους.

Άλλωστε η επιθυμία των διεθνών τοκογλύφων είναι η έναρξη της δεύτερης και πιο άγριας φάσης φτωχοποίησης της Πατρίδας μας. Όμως αυτή η φάση μπορεί να συντελεστεί μόνο από μια νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκτελέσει πια την αποστολή τους για την πορεία διάλυσης της Ελλάδος. Επιπροσθέτως έχουν δημιουργηθεί πάλι πολιτικά αναχώματα που διατυμπανίζονται και προωθούνται από το διεφθαρμένο μιντιακό σύστημα. Προφανώς σε κάθε περίπτωση θα συνεργαστούν με μεγάλη ευχαρίστηση με τον αριστεροδεξιό διπολισμό όπως έχει αποδείξει σε πάμπολλες περιπτώσεις η ιστορία.

Αναλυτικά σε αυτή την δεύτερη φάση θα ενταθούν οι προσπάθειες δήμευσης της δημόσιας περιουσίας μέσω ιδιωτικοποιήσεων σε εξευτελιστικές τιμές. Επιπροσθέτως θα επισπευσθεί η φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών μέσω κατασχέσεων της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας σε συνδυασμό με αθρόες απολύσεις και μισθολογικές μειώσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Με απλά λόγια θα επέλθει η πλήρης καταστροφή της μεσαίας τάξης που στα χρόνια των τριών μνημονίων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είδε το εισόδημα της να μειώνεται τουλάχιστον κατά 20%.

Για την επίρρωση των παραπάνω αρκούν μόνο λίγες στιγμές παρακολούθησης των προεκλογικών εξαγγελιών του Μητσοτάκη για να υπάρξει η συνειδητοποίηση της λαίλαπας που έρχεται στην Ελλάδα με την Νέα Δημοκρατία. Απώλεια εργασίας, κλείσιμο επιχειρήσεων, κοινωνική ανισότητα, εξαθλίωση της νεολαίας, διάλυση του κοινωνικού κράτους και αδυναμία απόδοσης μελλοντικών συντάξεων στους σημερινούς εργαζόμενους.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία υπάρχει το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την ανασύσταση της μεσαίας τάξης.

Ειδικότερα η μεσαία τάξη είναι συνδεδεμένη με την παραγωγική τάξη και η Χρυσή Αυγή τονίζει ιδιαίτερα την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν να ευνοηθούν από την πολιτική του Λαϊκού Σύνδεσμου που υπερασπίζει την δημιουργία πλούτου από την ιδιωτική πρωτοβουλία σε συνδυασμό με ευνοϊκή ανταποδοτική φορολόγηση.

Παράλληλα και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν να ωφεληθούν από την πολιτική της Χρυσής Αυγής που υποστηρίζει την αύξηση της παραγωγικότητας του δημόσιου τομέα. Για παράδειγμα η Αμυντική Βιομηχανία έχει καταστραφεί από τις αριστεροδεξιές κυβερνήσεις της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με τις άκρως κομματικές προσλήψεις, ενώ η πολιτική της Χρυσής Αυγής θα ενίσχυε με μετατάξεις από όλο το δημόσιο δράσεις που θα ενίσχυαν την δημιουργία σχετικών ευεργετικών και κερδοφόρων υπηρεσιών και επιχειρήσεων (ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας και εξαγωγές αμυντικών συστημάτων).

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έρχεται η ευκαιρία των Ελλήνων να ενισχύσουν την Χρυσή Αυγή, την μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει την κατάλληλη ενσυνείδηση της τωρινής κατάστασης. Η τεχνητή διχόνοια (πόλωση) μεταξύ της αριστεράς και της δεξιάς υπάρχει για να διαιωνίζεται το μονοπώλιο της εξουσίας που ευνοεί τα ξένα συμφέροντα εις βάρος της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών. Αποδεδειγμένα η Ελληνική νεολαία έχει συνειδητοποιήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι και υπερψηφίζει συστηματικά την Χρυσή Αυγή.

Εμείς ως Έλληνες ας μην ξεχνάμε το αριστεροδεξιό καθεστώς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που μας κατέστρεψε και μας χρεοκόπησε, που ξεπουλάει καθημερινά την Πατρίδα μας και έχει το θράσος να πλασάρεται πάλι ως γενικόλογος και αναξιόπιστος σωτήρας στις ερχόμενες εκλογές. Εμείς ως Έλληνες ας ενισχύσουμε την Χρυσή Αυγή στις 7 Ιουλίου, την μόνη διέξοδο στην τεχνητή πόλωση, την μόνη πολιτική δύναμη που θέλει να συντηρήσει το μέλλον των Ελλήνων και το μέλλον των παιδιών τους στην Πατρίδα τους!

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-oikonomikoi-kai-koinwnikoi-logoi-uperpshfishs-ths-chrushs-aughs-apo-tous#ixzz5rTIeq2Gz

Exit mobile version