Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης έστειλε από τις Βρυξέλλες μήνυμα υποταγής στην Μέρκελ

Ο Μητσοτάκης έστειλε από τις Βρυξέλλες μήνυμα υποταγής στην Μέρκελ

Κίνηση υποταγής προς την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ έκανε (και) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς είναι ο σε αναμονή νέος πρωθυπουργός της Χώρας.

Χθες, στις Βρυξέλλες, είχε την ευκαιρία να εκθέσει στην Άνγκελα Μέρκελ τους βασικούς άξονες του σχεδίου που θα υλοποιήσει, ενώ το σχετικό στίγμα το έδωσε και με δήλωσή του κατά την είσοδο στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μητσοτάκης, κάνοντας έτσι σαφές ότι η πολιτική δορυφοριοποίησης και αποικιοκρατίας της Χώρας απέναντι στην Μέρκελ και τους υπόλοιπους διεθνείς τοκογλύφους θα συνεχιστεί και με την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Η όσο το δυνατό πιο ενισχυμένη θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στο επόμενο κοινοβούλιο θα αποτελέσει την εγγύηση για την ισχυρή Εθνικιστική Αντίσταση στην περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-esteile-mhnuma-upotaghs-sthn-merkel-apo-tis-brujelles#ixzz5rV2IT1oN

Exit mobile version