Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε λέξη για τα Εθνικά Θέματα στο περιβόητο «πρόγραμμα» της Νέας Δημοκρατίας

Ούτε λέξη για τα Εθνικά Θέματα στο περιβόητο «πρόγραμμα» της Νέας Δημοκρατίας

Χθες, ο Μητσοτάκης εξέθεσε στην Μέρκελ το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, αφότου ενέκρινε η καγκελάριος της Γερμανίας το πρόγραμμα της μέλλουσας κυβερνήσεως της Ελλάδας, το πρόγραμμα αυτό βγήκε σε όλα τα ΜΜΕ για να το χάψουν οι αφελείς.

Το πρόγραμμα, βεβαίως, περιλαμβάνει πολλά ψεύδη, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσουν οι αφελείς αμέσως αφότου αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Μητσοτάκης, όπου θα τους πει το κλασικό ότι «εγώ ήθελα, αλλά βρήκα καμένη γη».

Αυτό που χρήζει σχολιασμού, όμως, είναι ότι απουσιάζει η οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της Μακεδονίας μας, στα δεινά που τραβάει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός από τους κατσαπλιάδες αλβανούς ή την τουρκική απειλή.

Και, βεβαίως, τι να γράψουν οι νεοδημοκράτες; Να γράψουν στο πρόγραμμά τους ότι «θα σεβαστούν και θα τηρήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών»; Να γράψουν ότι θα συνεχίσουν την ενδοτική πολιτική έναντι της Αλβανίας ή για τις κουμπαριές τους με τους τούρκους;

Ποιος θα εφαρμόσει την Συμφωνία των Πρεσπών τώρα που έφυγε ο Τσίπρας; Δείτε και διαδώστε το ΒΙΝΤΕΟ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-lejh-gia-ta-ethnika-themata-sto-peribohto-programma-ths-neas-dhmokrati#ixzz5rV2W1ybY

Exit mobile version