Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχουμε ήδη Νικήσει!

Έχουμε ήδη Νικήσει!

Συναγωνιστή και Συναγωνίστρια, καθημερινά μας κατακλύζουν με δημοσιεύματα, δηλώσεις και πανηγυρισμούς για την μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και την δήθεν «αποδιοργάνωση» που επέφερε η επίδοση μας στις ευρωεκλογές στο Κίνημα μας. Πιστεύουν πως ίσως τελείωσαν με εμάς και πως θα ακολουθήσει μια πορεία καθοδική, που θα τους αφήσει να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους για να υποτάξουν την Πατρίδα μας, να υποδουλώσουν τον Λαό μας και να διαγράψουν την Ιστορία μας. Επιστράτευσαν αποκόμματα, πολιτικούς αγύρτες και προδότες να διαδίδουν λάσπη για την Χρυσή Αυγή, νομίζοντας πως έτσι θα μας κάμψουν.

Συναγωνιστή και Συναγωνίστρια, δεν γνωρίζουν πράγματι τίποτα για Εμάς και δεν καταλαβαίνουν με το στενό μυαλό τους το γεγονός πως ήδη έχουμε Νικήσει!

Έχουμε νικήσει, γιατί εμείς δεν παλέψαμε ποτέ με τον γνώμονα των ποσοστών και των εδρών σε μια σάπια αίθουσα που ονομάζεται κοινοβούλιο, αλλά δίναμε τον Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ακόμα και όταν ήμασταν λίγοι! Λίγοι και όμως ακόμα και τότε αρκετοί!

Έχουμε ήδη νικήσει, γιατί απέναντι στην σαπίλα της νέας τάξης πραγμάτων και του χρήματος παραμένουμε Πιστοί μέχρι τέλους στα Ιδανικά του Έθνους μας και στην Αξιοπρέπεια μας, γιατί είμαστε αμετακίνητοι στις θέσεις μας και δεν φοβηθήκαμε να πληρώσουμε με φυλακές και τρομοκρατία την Αντίσταση μας σε ένα αμαρτωλό καθεστώς, γιατί παραμένουμε Πιστοί και Παθιασμένοι σε Έναν και μόνο Αρχηγό που μας οδηγεί προς την Νίκη και δεν αντικαθιστούμε «προέδρους» νύχτα σαν κοινοί εγκληματίες που προσπαθούν να αλλάξουν προσωπεία, γιατί είμαστε εμείς που αλλάξαμε και θα αλλάξουμε τον Ρου της Ιστορίας και θα κάνουμε την Ελλάδα ξανά Μεγάλη και Ελεύθερη! Γιατί είμαστε το Αύριο και αυτοί είναι το Χθες!

Συναγωνιστή και Συναγωνίστρια, έχουμε ήδη Νικήσει γιατί στεκόμαστε Όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων και δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να ξημερώσει η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

 

Exit mobile version