Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πατριωτική” ΝΔ: Ο Μητσοτάκης διορίζει βουλευτή Επικρατείας τον σταλινομπολσεβίκο Θεοδωρικάκο

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν θα χρησιμοποιεί μόνο ως σύμβουλο τον σταλινομπολσεβίκο Θεοδωρικάκο ο Μητσοτάκης (για να τον χειραγωγεί σε πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής…), θα τον κάνει και βουλευτή της ψοφοδεξιάς! Και μάλιστα κατ’ απονομήν, καθώς τον τοποθέτησε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στο βιογραφικό του «πολιτικού ερευνητή και αναλυτή» που έδωσε στην δημοσιότητα η Νουδούλα, αναφέρονται τα εξής για το παρελθόν αυτού του σταλινικού απολιθώματος: «με κοινωνική και πολιτική δράση στα νεανικά του χρόνια στο χώρο της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς και ύστερα από 30 χρόνια εργασίας, συναντήθηκε με το μεταρρυθμιστικό όραμα και τον πολιτικό λόγο του μέτρου και της λογικής του Κυριάκου Μητσοτάκη…».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το σταλινικό αυτό απολίθωμα δεν ήταν απλώς περαστικός από την ΚΝΕ, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι, αλλά Γενικός Γραμματέας της (αρχικνίτης).

Εν συνεχεία δε, είδε το… φως το αληθινόν στο «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ (την εποχή της μεγάλης λεηλασίας των δημοσίων ταμείων, που μας οδήγησε στην πτώχευση και τα Μνημόνια…), ως δεξί χέρι των Λαλιώτη και Σημίτη.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version