Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Η Μακεδονία δεν θα πάψει ποτέ να είναι ελληνική και εμείς οι Έλληνες της Βορείου Ελλάδος δεν θα ξεχάσουμε την μέγιστη προδοσία που διεπράχθη με το ξεπούλημα της. Χέρι – χέρι Τσίπρας και Μητσοτάκης ξεπούλησαν το ιερό μας όνομα και κανείς μας δεν πιστεύει επ’ ουδενί ότι ο Μητσοτάκης θα φέρει κάποια αλλαγή, πόσω δε μάλλον την ώρα που ο ίδιος λέει ότι θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την αλλαγή, καθώς είναι η μόνη που ανέδειξε το θέμα εδώ και χρόνια.

Κώστας Σ.

Ποιο πατριδοκάπηλο κόμμα άνοιξε την πύλη των τουρκικών διεκδικήσεων στην Θράκη μας;

Η οικογενειοκρατία στην Ελλάδα καλά κρατεί! Θα έρθει τώρα ο Μητσοτάκης και ο Έλληνας με την κοντή μνήμη θα πάει ξανά να ψηφίσει την οικογένεια που σιτίζεται από τον βιός μας εδώ και δεκαετίες! Πόσα ξεχνάει ο Έλληνας… τα μνημόνια, τον ΕΝΦΙΑ, τους φόρους, την πείνα, την ανεργία, την λαθρομετανάστευση… ποιος τα έφερε όλα αυτά άραγε; Αλλά ξέχασα! Τότε δεν ήταν αρχηγός κόμματος ο Μητσοτάκης… ίσως αυτό να έφταιγε! Μαύρο στην ΝΔ για τα τόσα χρόνια που κορόιδεψε τον ελληνικό Λαό και για τα λεφτά που μας κατέκλεψε! Μόνο Χρυσή Αυγή που είναι πεντακάθαρη και δεν έχει πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από τα δημόσια ταμεία!

Ιουστίνα Μ.

Πρώην στέλεχος του Βελόπουλου καρφώνει τον κομπογιαννίτη: Με έβαλε μέσα 15 χιλιάδες ευρώ!

Ζω πολλά χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά η κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει δραματικά. Οι λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά του κέντρου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις έξω, ειδικά μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα. Οι ληστείες είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην φοβάται πλέον να βγει ακόμα και από το σπίτι του. Διάβασα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής (μόνο στο διαδίκτυο κατάφερα να βρω σχετικές συνεντεύξεις και έγγραφα) και πιστεύω ότι αυτό το Κόμμα προσφέρει κατάλληλες λύσεις για την αντιμετώπιση αυτού του μείζονος προβλήματος. Συνεχίστε δυναμικά, γιατί φαίνεται ότι για να μην σας προβάλλουν τα κανάλια, κάτι κάνετε καλά!

Μαρία, Θεσσαλονίκη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή 100 δευτερόλεπτα της Nova – 6 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-iouniou-2019#ixzz5rf5GXqjS

Exit mobile version