Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάμε Ταμείο… 3

Πάμε Ταμείο... 3

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και είναι η κατάλληλη στιγμή να θίξουμε κι ένα επίκαιρο οικονομικό θέμα, αυτό των κομματικών χρηματοδοτήσεων.

Ας θυμίσουμε εδώ ότι η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση. Τα έσοδά της προέρχονται από εισφορές βουλευτών, υπαλλήλων και ψηφοφόρων. Δεν το λέω εγώ, το λέει το ΣΔΟΕ, που επανειλημμένως έχει ελέγξει την Χρυσή Αυγή και δεν βρήκε κάτι διαφορετικό ή μεμπτό. Και καταλαβαίνετε, πόσο προσπάθησαν να βρουν κάτι…

Να υπογραμμίσουμε ότι, όλα τα υπόλοιπα κόμματα, παίρνουν χρηματοδοτήσεις, πολλών εκατομμυρίων, αν και έχουν προβλήματα, με χρέη σε τράπεζες και δημόσιο. Κι όταν λέμε χρέη, μιλάμε για πολλές δεκάδες και εκατοντάδες εκατομμύρια!!!

Σημειώστε ακόμη ότι, όλοι αυτοί οι μπαταχτσήδες με την απίστευτη κακοδιαχείριση κεφαλαίων και τις μαύρες τρύπες στα ταμεία, όλοι αυτοί τσιρίζουν σε κανάλια και δημοτικά συμβούλια, να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τα ΜΜΕ και τις πλατείες… Σκεφθείτε λοιπόν, ότι το Κίνημα των Εθνικιστών διεξάγει για χρόνια τώρα πολιτικό αγώνα με ίδια κεφάλαια και αναλογισθείτε, πόσο θα άντεχαν τα άλλα κόμματα π.χ. το ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ ή αρπάχτρας ή ελαφροχέρης κλπ, χωρίς κρατική χρηματοδότηση;

Θα μπορούσε άραγε, να επιβιώσει χωρίς τα σχεδόν 3 εκατομμύρια που πήρε για τις προηγούμενες εκλογές και χωρίς αίθουσες για παρουσιάσεις και χωρίς αφίσες και χωρίς τηλεοπτικό χρόνο; Υπάρχει περίπτωση να έβαζαν το χέρι στην τσέπη, εκείνοι που έχουν συνηθίσει να μόνο παίρνουν και λογαριασμό να μην δίνουν; Και το ίδιο ισχύει βεβαίως για πολλά άλλα κόμματα, αν όχι για όλα.

Αυτή είναι η πολιτική χροιά του θέματος. Υπάρχ-ει και η ηθική αλλά και η καθαρά οικονομική. Η αυτοχρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής εκθέτει ανεπανόρθωτα το πολιτικό σύστημα, που μόνο του αποφασίζει να δίνει πακτωλούς χρημάτων στον εαυτό του και ταυτόχρονα να μην ελέγχει που πάνε αυτά τα χρήματα!!!

Χιλιάδες χιλιάδων επαγγελματίες βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, γιατί χρωστούν σαφώς λιγότερα χρήματα από τα 200 και βάλε εκατομμύρια που χρωστά η Νέα Δημοκρατία, αλλά καμία τράπεζα δεν τους αντιμετωπίζει με την ίδια εύνοια!!!

Αυτοί βλέπουν τους κομματικούς άσχετους με τις μαύρες τρύπες στα ταμεία, να βγαίνουν στην τηλεόραση και να τους λένε «κακομαθημένους» Έλληνες! Και ταυτόχρονα, ενώ έχουν ρίξει το καράβι στα βράχια, με έπαρση να δηλώνουν ότι θέλουν πάλι να κυβερνήσουν γιατί έχουν τις λύσεις! Αυτοί λοιπόν που δεν είναι ικανοί, ούτε για έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό στο ταμείο τους, λένε ότι έχουν τις οικονομικές συνταγές της επιτυχίας!

Αυτοί θέλουν να μας πείσουν ότι θα αναλάβουν την προβληματική Ελληνική οικονομία και θα την «αναστήσουν»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pame-tameio…-3#ixzz5rf6IYBVN

Exit mobile version