Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι θα κάνεις τώρα Κυριάκο; Επιστολή επιφανών Ελλήνων καλούν τον Μητσοτάκη να ακυρώσει την Προδοσία των Πρεσπών

Τι θα κάνεις τώρα Κυριάκο; Επιστολή επιφανών Ελλήνων καλούν τον Μητσοτάκη να ακυρώσει την Προδοσία των Πρεσπών

Δεκάδες επιφανείς συμπολίτες μας, έγκριτοι επιστήμονες, καθηγητές, συνταγματολόγοι, νομικοί, στρατηγοί, διπλωμάτες, πολιτειολόγοι, ιστορικοί, επιχειρηματίες, απέστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην επιστολή τους παραθέτουν την επιχειρηματολογία ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, αναλύουν στον πρόεδρο της ΝΔ τις βλάβες που υφίσταται η χώρα μας από αυτή την επαίσχυντη συμφωνία και τον καλούν να την ακυρώσει.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας δεν έχουν ακούσει τις δεκάδες δηλώσεις του ίδιου του Μητσοτάκη ότι «θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών»· η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, εξού και αυτή η επιστολή.

Τι θα κάνει άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για αυτή την επιστολή; Πιθανολογούμε ότι θα κάνει το ίδιο που έκανε ο Τσίπρας με την επιστολή της χαροκαμμένης μάνας του Μουστάκα, δηλαδή θα την αγνοήσει και θα συνεχίσει την πορεία του προς τις εκλογές, με διαπιστευτήρια προς τους διεθνείς αφέντες ότι «θα σεβαστεί και θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών».

Ας μην προτρέχουμε, όμως, αλλά απλώς να θυμίσουμε στους συμπολίτες μας αυτούς, αλλά και όλους τους άλλους που αντιδρούν στην προδοσία των Πρεσπών, ότι μία μόνο πολιτική δύναμη έχει ρητώς δεσμευτεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι θα ακυρώσει αυτό το αίσχος. Αυτή η πολιτική δύναμη είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγήxzz5ret64yYo

Κώστας Αλεξανδράκης
Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-tha-kaneis-twra-kuriako-epistolh-epifanwn-sumpolitwn-mas-ston-mhtsotakh#ixzz5rgC3Pes2

Exit mobile version