Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν ψηφίζεις όπως πάντα – Ψηφίζεις όπως πρέπει – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΡΑ!

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

Δύο μόλις εβδομάδες απομένουν για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, πιθανόν τις πιο κρίσιμες στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος. Αυτή η εκλογική διαδικασία και η ανάδειξη της νέας σύνθεσης του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα καθορίσει την ιστορική προοπτική για την Πατρίδα μας, μια δυσοίωνη προοπτική, σε ότι αφορά τα Εθνικά μας θέματα, σχετικά με την κυριαρχία μας στο Αιγαίο και όχι μόνο.

Όπως διεφάνη και από τις κινήσεις και δηλώσεις του ξένου παράγοντα, δια του Αμερικανού Πραίτορα Πάιατ, η επόμενη Βουλή θα κληθεί κατά παρόμοιο τρόπο με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, να κυρώσει ακόμη μια Εθνικά καταστροφική συμφωνία, με τους προαιώνιους εχθρούς και επιβουλείς του Ελληνισμού, τους βαρβάρους τούρκους. Πέρα από τα Εθνικά θέματα, σημαντικότατο για την ζωή των Ελλήνων αποτελεί και το μείζον πρόβλημα, της παραπαίουσας Ελληνικής Οικονομίας.

Αυτά, σε συνδυασμό με τον δημογραφικό μαρασμό, την λαθροεισβολή αλλοφύλων και το ομαδικό κτύπημα από όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» των πυλώνων, των θεμελίων του Ελληνισμού που εκφράζονται με το τρίπτυχο, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, αποτελούν όλα μαζί απελπιστικό σενάριο γι’ αυτή καθ’ αυτή, την ύπαρξη των Ελλήνων και της Πατρίδος τους.

Στις εκλογές αυτές και στα χρόνια που έρχονται, το μείζον αποτελεί το Εθνικό ζήτημα της επιβίωσης, του τετραχιλιοστής τουλάχιστον, ιστορίας του Ελληνικού Έθνους και για το λόγο αυτό, χωρίς συναισθηματισμούς και υπερβολές, ο Αγώνας που διεξάγει το Κίνημα των Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή, είναι πράγματι Αγώνας υπέρ Βωμών και Εστιών!  Σε αυτές τις δύο εβδομάδες λοιπόν, το Κίνημα καλείται για άλλη μια φορά να δώσει μια καίρια μάχη.

Η μάχη αυτή δίδεται όχι για την Τιμή των Όπλων, ούτε με «ρομαντικό» ιδεολογικό και μόνο υπόβαθρο. Η μάχη αυτή δίδεται, με σκοπό, με στόχο, με σχεδιασμό. Στόχος και βούληση του Αρχηγού, των στελεχών, των άξιων πολιτευτών και υποψηφίων, των εθελοντών και ψηφοφόρων, όλων δηλαδή εκείνων που κράτησαν ψηλά το Λάβαρο της Εθνικής Ιδέας, τα τελευταία χρόνια αλλά και στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, είναι η Χρυσή Αυγή στα δύσκολα για την Πατρίδα μας χρόνια που έρχονται να αποτελέσει, την δύναμη της Εθνικής Αντίστασης, όχι μόνο κρατώντας τις δυνάμεις της, αλλά αυξάνοντάς τις, με προοπτική από την μια να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική, αλλά κυρίως το λαϊκό κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής να οδηγήσει την χώρα στον δρόμο της προόδου, της ελευθερίας και της Εθνικής ολοκλήρωσης.

Μόνο η Χρυσή Αυγή, εγγυάται το λαμπρό μέλλον του Ελληνισμού. Μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να προσφέρει ελπίδα και προοπτική στις νέες γενιές Ελλήνων που έρχονται. Και γι αυτό η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική δύναμη, που δέχεται έναν αδυσώπητο και βρώμικο πόλεμο από τους εκπροσώπους της Διεθνούς και ξένης ολιγαρχίας, από τους υπαλλήλους της ξενοκρατίας, δηλαδή τα πολιτικά κόμματα του τόξου, που έφεραν την Πατρίδα μας και τον Λαό της στην σημερινή αξιοθρήνητη κατάντια. Πολιτικά κόμματα, που φέρουν καίρια την ευθύνη της υποδούλωσης ενός πάλαι ποτέ περήφανου Έθνους και με περισσό θράσος ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να τον «σώσουν».

Να τον σώσουν, αυτοί που τον κατέστρεψαν και θα συνεχίσουν να τον καταστρέφουν. Η Χρυσή Αυγή αντέχει και θα αντέξει. Οποιοδήποτε άλλο κόμμα είχε δεχθεί τον πόλεμο και τον διωγμό των αντιπάλων του, στο βαθμό που τον δέχεται η Χρυσή Αυγή, θα είχε εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Δολοφονίες, διώξεις, φυλακίσεις, λάσπη, προπαγάνδα, συνωμοσία σιωπής, δαιμονοποίηση. Τουναντίον, τρακόσες κοντά χιλιάδες Ελλήνων, έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες του συστήματος και με πίστη στον Λαϊκό Εθνικισμό, με πνεύμα αυταπάρνησης και θυσίας, είπαν το μεγάλο ‘Όχι στην υποταγή και τον συμβιβασμό.

Καλώ αυτούς τους περήφανους Έλληνες, να κρατήσουν το υψηλό τους φρόνημα, να μεταλαμπαδεύσουν την πίστη στην Νίκη, να καταπνίξουν το πνεύμα της ηττοπάθειας που προσπαθούν τα ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία με τα εθνομηδενιστικά κέντρα, των κομμάτων του τόξου και κυρίως της ψοφοδεξιάς φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας, να ενσπείρουν στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.

Να αποκόψουν ως φρουροί της Εθνικής επανάστασης, ως νέοι Ηρακλείς του Ελληνισμού τις κεφαλές της Λερναίας Ύδρας των προδοτών και με πίστη στην Ιδέα, στον Αρχηγό, την ιστορία και τις θυσίες του Κινήματός μας, ο καθένας και η κάθε μια ξεχωριστά, να φέρουν στις τάξεις της Εθνικής Αντίστασης και νέους ψηφοφόρους και νέους πιστούς στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό.

Νέοι Πατριώτες θα ενταχθούν και θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, γιατί η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν είναι ψήφος κομματική, είναι ψήφος Εθνική. Γιατί σε αυτές τις εκλογές, κρίνεται το μέλλον της Ελλάδος. Γιατί επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν όχι όπως ψήφιζαν πάντα, αλλά να ψηφίσουν όπως πρέπει. Τώρα Χρυσή Αυγή!  

Χρήστος Παππάς Υπ. Βουλευτής Δυτικής Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-pshfizeis-opws-panta-pshfizeis-opws-prepei-chrush-augh-twra#ixzz5rhqydIAF

Exit mobile version