Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από την Κόρινθο: Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα! Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

YouTube Poster

Με πλήρη επιτυχία και παρουσία Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών από όλο τον Νομό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε αίθουσα ξενοδοχείου στο κέντρο της Κορίνθου.

Στην εκδήλωση αυτή αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά το αγωνιστικό φρόνημα των Χρυσαυγιτών και των Χρυσαυγιτισσών για έναν δυναμικό αγώνα εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 7ης Ιουλίου και διατρανώθηκε η βούληση όλων για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Χρυσή Αυγή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Δημήτριος Τζεμπετζής, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανέλυσε το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» για την επόμενη περίοδο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αργυροπούλου Σοφία, η οποία έκανε λόγο για την ανάγκη ενδυνάμωσης του Εθνικιστικού Κινήματος για το καλό της Ελλάδας μας.

Αμέσως μετά στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε η υποψήφια βουλευτής, Τσιόγκα Παρασκευή, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες που έρχονται και οι οποίοι είναι κρίσιμοι για την Πατρίδα μας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, Σεϊτανίδης Στέλιος, στη συνέχεια μίλησε για την ποιότητα των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Επικράτεια και διαβεβαίωσε άπαντες ότι θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό, πόρτα πόρτα, ερχόμενοι σε επαφή με τους συμπολίτες μας.

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Βουλευτής, Στέλιος Μάρκελλος, ο οποίος ανέλυσε τους πυλώνες των Αγώνων της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη να ενδυναμωθεί η Χρυσή Αυγή για το καλό της Πατρίδος, της Θρησκείας και της Οικογένειας.

Ο Συναγωνιστής, Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, με την σειρά του ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και απέδειξε στους παριστάμενους ότι ΝΔ και Σύριζα έχουν ταυτόσημες ιδεολογίες, με τους νεοδημοκράτες να στηρίζουν αναφανδόν όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια του Σύριζα, από το τζαμί στο Βοτανικό, μέχρι την προδοσία των Πρεσπών. Ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, τόνισε ότι ο Αγώνας μας δεν είναι προεκλογικός και τόνισε ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μετά την 8η Ιουλίου.

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έκανε λόγο για τα αγροτικά ζητήματα, παραθέτοντας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάταση του πρωτογενή τομέα, που είναι και η ραχοκοκαλιά της Εθνικής μας Οικονομίας.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση παρέθεσε με επιχειρήματα την ταύτιση ΝΔ και Σύριζα (και εν γένει του ανθελληνικού τόξου) εναντίον των συμφερόντων και της βούλησης του Ελληνικού Λαού, παραθέτοντας από την άλλη τους διαχρονικούς και γεμάτους θυσίες αγώνες της Χρυσής Αυγής για τα δίκαια του Ελληνισμού.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αμέσως μετά παρέθεσε τις προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, οι οποίες θα αποτελέσουν ανάσα για τον Κορινθιακό Λαό, αφού απαντούν στα μείζονα προβλήματά του, όπως είναι τα ζητήματα τάξης και ασφαλείας, τα αγροτικά, αλλά και η έλλειψη αναπτύξεως και υποδομών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού.

Η εκδήλωση έληξε με τους Συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-apo-thn-korintho-katw-ta-cheria-apo-thn-ellada-binteo-f#ixzz5rlwr8nLs

Exit mobile version