Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού ο “πατριωτικός χώρος”: Ο Καρατζαφέρης προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη!

Ιδού ο “πατριωτικός χώρος”: Ο Καρατζαφέρης προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη!

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για δήθεν ένωση του “πατριωτικού χώρου”, αλλά οι… πατριώτες -ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό- αποκαλύπτονται!

Υπενθυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή απηύθυνε μετά τις Ευρωεκλογές Εθνικό προσκλητήριο, το οποίο έτυχε θερμότατης ανταπόκρισης, καθώς εκλεκτοί Συναγωνιστές και εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Κοινωνίας στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου σε όλη την Επικράτεια.

Από την άλλη οι “πατριώτες” του χώρου αποκάλυψαν για μια ακόμη φορά σε ποιον χώρο ανήκουν. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης που δεν συμμετέχει στις Εθνικές εκλογές φιλοξενήθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά την Νέα Δημοκρατία.

Έτσι, επιτελώντας το χρέος του στην ΝΔ ο Καρατζαφέρης δήλωσε πως “συμφέρον της χώρας είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη”!

Απαντάμε με τα πρόσφατα λεγόμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: “Όσοι ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, δεν τιμωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την Πατρίδα μας. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ψήφος για την Ελλάδα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-o-patriwtikos-chwros-o-karatzaferhs-protrepei-tous-ellhnes-na-pshfisou#ixzz5rnOG5dYP

Exit mobile version