Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνιστικό κάλεσμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από τις Αχαρνές: Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είστε εσείς! Βίντεο, φωτορεπορτάζ

YouTube Poster

Από τα κατάμεστα γραφεία της Τ. Ο. Αχαρνών, που πριν ένα μήνα δέχθηκαν βομβιστική επίθεση από το παρακράτος της αριστεράς, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα: ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!

Οι Συναγωνιστές από την περιοχή του Μενιδίου κατέκλυσαν απόψε τα τοπικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και με τον παλμό και το πάθος τους απέδειξαν πως ο Λαός και ιδιαίτερα η Νεολαία είναι η μεγάλη δύναμη της Χρυσής Αυγής σε όλη την Επικράτεια.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Τ.Ο. Αχαρνών απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους Χρυσαυγίτες και ξεκάθαρο μήνυμα σε μπολσεβίκους και νεοφιλελεύθερους ότι καμιά παρακρατική επίθεση ή ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος δεν μπορεί να μας λυγίσει.

Παράλληλα, επανέλαβε πως η ψήφος στην Νέα Δημοκρατία δεν τιμωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καταδικάζει την Πατρίδα μας. Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται σθεναρά και απροσκύνητοι για τα Εθνικά Δίκαια και η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ψήφος για την Ελλάδα μας!

Έκλεισε την ομιλία του δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως η δύναμη της Χρυσής Αυγής είστε όλοι εσείς, οι ασυμβίβαστοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες και τους κάλεσε να δώσουν για ακόμη μια φορά τον Αγώνα για να σηκώσουν το Κίνημα ψηλά, κάνοντας ξανά την Χρυσή τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agwnistiko-kalesma-n.-g.-michaloliakou-apo-tis-acharnes-den-mas-lugizoun-oi#ixzz5rr4qTHHB

Exit mobile version