Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

O tempora, o mores! «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς»! Αυτή ήταν μόνο μια από τις φράσεις που κοσμούσαν διάφορα πανό στο «Thessaloniki Pride», την παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην Θεσσαλονίκη. Και όμως πρόκειται για τα ίδια άτομα τα οποία φωνάζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταδικάζουν την ρητορική μίσους. Αλήθεια, προς τι το μίσος απέναντι στην Πατρίδα και την οικογένεια;

Λάζαρος Κ.

Ηλίας Παναγιώταρος στο pronews.gr: «Η Χρυσή Αυγή δεν πρόδωσε ποτέ κανέναν – Ό,τι έλεγε και πριν το 2012 το λέει και τώρα»

Ακόμη ένας δήθεν «πατριώτης» συντάσσεται με την Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ ένα ακόμη μνημόνιο, το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ο Καρατζαφέρης είπε για την ΝΔ ότι «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση Μητσοτάκη». Φυσικά η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πατριωτικό κίνημα στην χώρα γι’ αυτό και θα την ψηφίσω!

Γιάννης Β.

Κατάπτυστο ανθελληνικό πανό στο Thessaloniki Pride, στο οποίο συμμετείχε και η Νέα Δημοκρατία, ζητούσε «να πεθάνει η Ελλάδα»!

Άνεργος, χωρίς ελπίδα για το μέλλον, με βαριά φορολογία και έλλειψη ασφάλειας. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2019. Στην ίδια θέση με εμένα βρίσκονται και οι περισσότεροι νέοι σε αυτήν την χώρα γι’ αυτό και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή. Μπορεί να μην είναι όλοι επιστήμονες ή διανοούμενοι, αλλά έχουν σθένος και πολιτική βούληση και θα κάνουν πράξη τα λόγια τους.

Δημήτρης Γ.

Κατάφωρη καταπάτηση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων η λογοκρισία κατά της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-iouniou-2019#ixzz5rr57Uhf6

Exit mobile version