Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προεκλογικές δράσεις σε Λακωνία και Χαλκιδική – Αιμοδοσία στην Καβάλα

Προεκλογική περιοδεία πραγματοποίησαν στην Σπάρτη οι υποψήφιοι βουλευτές Λακωνίας του Λαϊκού Συνδέσμου Άγις Φωτόπουλος και Πέννυ Σταθάκη.

Συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της Τ.Ο. Σπάρτης επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά αλλά και τα εμπορικά καταστήματα της Λακωνικής πρωτεύουσας, τυγχάνοντας θέρμης υποδοχής από το σύνολο του αγροτικού και εμπορικού κόσμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκαν τα χωριά του Ταϋγέτου Λογγανίκο, Αγόριανη, Γεωργίτση, Πελλάνα και Καστόρι ακούγοντας τα προβλήματα των κατοίκων και δεχόμενοι ευχές για καλή επιτυχία στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σπάμε τη συνωμοσία της σιωπής: Δράση υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Χαλκιδική!

Στο πλαίσιο των πολύπλευρων κοινωνικών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή η τοπική οργάνωση Καβάλας το Σάββατο 22 Ιουνίου πραγματοποίησε ακόμη μια πετυχημένη αιμοδοσία στο νοσοκομείο Καβάλας. Η δράση αυτή έχει καθιερωθεί από το 2012 και σκοπό έχει να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του Εθνικισμού που βάζει πρώτα τον Έλληνα και βρίσκεται δίπλα στον απλό πολίτη εκεί όπου το επίσημο κράτος αδιαφορεί. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και καταγγέλλει όλους όσους εφαρμόζουν πολιτικές ενάντια στο εθνικό συμφέρον.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proeklogikes-draseis-se-lakwnia-kai-chalkidikh#ixzz5rr5jN1BB

Exit mobile version