Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλυπτικός ο μπολσεβίκος Παφίλης: Με ΚΚ€ στην εξουσία θα γίνονται εκλογές μόνο στους… συνεταιρισμούς

Αποκαλυπτικός ο μπολσεβίκος Παφίλης: Με ΚΚ€ στην εξουσία θα γίνονται εκλογές μόνο στους... συνεταιρισμούς

Το πόσο το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ) ανήκει στην λεκτική και νοηματική απάτη του «Συνταγματικού τόξου», φροντίζει να το δείχνει όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Ένας από τους πλέον αναιδείς και αυθάδεις μπολσεβίκους του μαγαζιού του Περισσού, ο Θανάσης Παφίλης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μεταφέρουμε τα λεγόμενά του, όπως τα διαβάσαμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα: “Στην ερώτηση, δε, αν θα υπάρξουν ξανά εκλογές σε περίπτωση που το ΚΚΕ βρεθεί στην πρώτη θέση ο κ. Παφίλης απάντησε ότι «θα γίνονται εκλογές και θα γίνονται περισσότερες και ουσιαστικές στους χώρους δουλειάς. Θα εκλέγονται άμεσα οι λαϊκοί αντιπρόσωποι, θα υπάρχει δικαίωμα ανάκλησης κάθε βουλευτή. Θα γίνονται εκλογές στους συνεταιρισμούς». Στο ερώτημα αν αυτές οι εκλογές είναι εθνικές, ο κ Παφίλης αναρωτήθηκε «αυτές δεν είναι εθνικές εκλογές;».”

Είναι φανερό ότι ο Παφίλης «πουλάει πνεύμα», νομίζοντας ότι απευθύνεται σε άτομα με πολιτική νοημοσύνη ανάλογη των κνιτών και των εναπομεινάντων νοσταλγών του σοβιετικού ιμπεριαλισμού στο μαγαζάκι του ΚΚΕ, γι’ αυτό και μιλάει με αυτό το ύφος. Είναι ολοφάνερο, όμως το τι είδους «εκλογές» έχουν στον νου τους οι οπαδοί του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών, του Στάλιν. Μια παρωδία, η οποία όμως δεν οδηγεί σε κωμωδία, αλλά σε τραγωδία, όπως έδειξε το εμπειρικό υλικό της ιστορίας παντού όπου επικράτησε η πανούκλα του κομμουνισμού.

Οι πατριδοκάπηλοι πολιτικοί απατεώνες της ΝΔ, που εντάσσουν το ΚΚΕ στο περιβόητο «Συνταγματικό τόξο» για να μην τους πουν «φασίστες», είναι ακριβώς αυτή η «δεξιά της καρπαζιάς» που ηττήθηκε συντριπτικά από τους αριστερούς μετά το 1974 και τώρα ζητά την ψήφο των Ελλήνων «για να φύγει η αριστερά»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokaluptikos-o-mpolsebikos-pafilhs-oi-ekloges-me-mas-tha-einai-ousiastikes#ixzz5rr6SWbox

Exit mobile version