Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζούγκλα εγκληματικότητας: Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε αφγανούς και γεωργιανούς στις φυλακές Κορυδαλλού

Ζούγκλα εγκληματικότητας: Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε αφγανούς και γεωργιανούς στις φυλακές Κορυδαλλού

«Στο ίδιο έργο θεατές», καθώς για μια ακόμη φορά οι φυλακές Κορυδαλλού έγιναν αντικείμενο άγριων συμπλοκών μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων, στην συγκεκριμένη περίπτωση μεταξύ Αφγανών και Γεωργιανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά από μία παρεξήγηση ανάμεσα σε έναν Αφγανό και έναν Γεωργιανό κρατούμενο που είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του πρώτου. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα σε τρόφιμους στις πτέρυγες Β και Ε.

Οι Αφγανοί κρατούμενοι που βρίσκονταν στην Ε πτέρυγα του Κορυδαλλού κινήθηκαν προς την Β πτέρυγα των φυλακών όπου κρατούνται οι Γεωργιανοί κατάδικοι προκειμένου να ανταποδώσουν την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί ο ομοεθνής τους.

Το περιστατικό πήρε διαστάσεις, καθώς υπήρξαν σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές ανάμεσα σε Αφγανούς και Γεωργιανούς κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού με την χρήση αυτοσχέδιων μαχαιριών και αιχμηρών αντικειμένων.

Χρειάστηκε η επέμβαση ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ για να λάβουν τέλος οι συμπλοκές. Και βεβαίως, είναι απλώς θέμα χρόνου να επαναληφθούν τέτοιες περιπτώσεις καταστάσεις, καθώς το σύστημα πλήρους ανομίας και μπαχαλοποίησης, που δημιούργησαν και σταθεροποίησαν επί σειρά ετών όλες οι κυβερνήσεις του «Συνταγματικού τόξου» στις φυλακές της Χώρας έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agries-sumplokes-anamesa-se-afganous-kai-gewrgianous-stis-fulakes-korudallo#ixzz5rsYkK4Nf

Exit mobile version