Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Μοροπούλου «καρφώνει» την ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ήξερε για την παράνομη σύνταξη που έπαιρνε

Η Μοροπούλου «καρφώνει» την ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ήξερε για την παράνομη σύνταξη που έπαιρνε

«Καρφώνει» την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η «φωνή του Πολυτεχνείου», Τόνια Μοροπούλου, καθώς με δηλώσεις της ισχυρίζεται πως ο νυν αρχηγός της και το επιτελείο του είχαν πλήρη γνώση ότι ελάμβανε χωρίς να δικαιούται την σύνταξη του θανόντος πατέρα της, γεγονός άλλωστε που την οδήγησε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, μετά την γενική κατακραυγή. Μάλιστα, η Μοροπούλου τόνισε χαρακτηριστικά ότι παραιτήθηκε από «ευθιξία», αφού «άλλωστε ήταν γνωστά στη ΝΔ όλα τα θέματα που με αφορούν»!

Η Τόνια Μοροπούλου, μία μέρα αφότου αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα και ενώ έχει παραδεχτεί ότι ελάμβανε παράνομα την σύνταξη του θανόντος πατέρα της, επικαλούμενη άγνοια της αλλαγής του νόμου μετά το 2010, χθες υποστήριξε, κάνοντας και επίδειξη θράσους, ότι «δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το Ταμείο μου, επομένως δεν υπάρχει ευθύνη δική μου επί της διαδικασίας»!

Ποιο είναι, όμως, το κοινό σημείο της Τόνιας Μοροπούλου με την Μυρσίνη Λοΐζου, εκτός από το γεγονός ότι συνέχιζαν να παίρνουν χρήματα τα οποία δεν δικαιούνταν; Μα, φυσικά, η αριστερή καταγωγή τους και ο άμεσος ή έμμεσος συσχετισμός τους με την περιβόητη «Γενιά του Πολυτεχνείου», η οποία φέρει την μεγίστη ευθύνη για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. Μια «γενιά», η οποία εκφράζει και την ΝΔ, καθώς έσπευσε να βάλει στο ψηφοδέλτιό της μια από τις πιο διάσημες εκπροσώπους του, ασχέτως του τι συνέβη στην συνέχεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-moropoulou-karfwnei-thn-nd-oti-htan-enhmerh-gia-thn-paranomh-suntajh-pou#ixzz5rsYx8se3

Exit mobile version