Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γεμάτα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα για την ομιλία του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου: Περιοδεία υποψηφίων στην λαϊκή – Φωτογραφίες, Βίντεο

Στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Μεγάρων βρέθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος όπου πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με την κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Δυναμικό χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Δυτική Αττική, Παππάς Χρήστος και Φραγκούλης Δημήτριος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απηύθυνε αγωνιστικό κάλεσμα, τονίζοντας πως μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται για τα Εθνικά Δίκαια και η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ψήφος για την Ελλάδα μας!

Έκλεισε την τοποθέτησή του δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως η ψήφος στην Νέα Δημοκρατία δεν τιμωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καταδικάζει την Πατρίδα μας και κάλεσε όλους τους συναγωνιστές να δώσουν για ακόμη μια φορά τον Αγώνα για να σηκώσουν το Κίνημα ψηλά, κάνοντας ξανά την Χρυσή τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, υποψήφιος στην Δυτική Αττική πραγματοποίησε μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά των Μεγάρων όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από κατοίκους και επαγγελματίες.

Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gemata-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-sta-megara-gia-thn-omilia-tou-archhgou#ixzz5rxQQdbhp

Exit mobile version