Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

YouTube Poster

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Ά Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στο Europe1 για την αναγέννηση της Ελλάδος σε εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική επιλογή για τους Έλληνες πατριώτες, καθώς η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει κοινή δουλική εξωτερική πολιτική όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κόμματα όπως του Βελόπουλου αποτελούν απλά αναχώματα εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Παράλληλα, μίλησε ειδικά για την Θεσσαλονίκη όπου και κατεβαίνει βουλευτής, η οποία υποφέρει από την εγκληματικότητα, το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο αλλά και την παράνομη εμπορική δραστηριότητα.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Β΄ Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος στο Εγνατία TV σε εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι μόνον η Χρυσή Αυγή είχε ανέκαθεν πάγιες θέσεις για την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής με σκοπό την ανάταση της οικονομίας και την καταπολέμηση της ανεργίας αλλά και την αλλαγή της υποχωρητικής στάσης απέναντι στις τουρκικές απειλές. Μάλιστα, αναφέρθηκε ειδικότερα και στα ζητήματα της Βορείου Ελλάδος, ήτοι στην εγκληματικότητα, στην αδιαφορία για την ανάδειξη του πολιτισμού και στην πτώση του τουρισμού.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Χρυσή Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στο Ράδιο Έναντι και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» αναφορικά με τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα και τις επερχόμενες εκλογές. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μόνο αντισυστημικό κίνημα στην Χώρα γι’ αυτό και είναι συνεχώς αποκλεισμένα από τα μέσα και το πολιτικό σκηνικό του τόπου, ενώ σημείωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ακολουθούν κοινή υποχωρητική πολιτική στα βασικά εθνικά ζητήματα.

Εκστρατεία διανομής προεκλογικού υλικού πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών στις Σέρρες. Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι για το νομό Άγγελος Ιωάννου, Ιωάννης Τσώτσος και Αποστόλης Αρβανίτης, καθώς και ο πρώην βουλευτής Σερρών και νυν υποψήφιος για την Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Αρτέμιος Ματθαιόπουλος.

Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φυλλάδια και άλλα ενημερωτικά έντυπα του Κινήματος στην λαϊκή αγορά της πόλης καθώς και σε καταστήματα και διάφορες επιχειρήσεις πέριξ του κέντρου των Σερρών. Επίσης, τοποθετήθηκε ενημερωτικό υλικό σε δεκάδες αυτοκίνητα και ταχυδρομικές θυρίδες ενώ η υποδοχή των Σερραίων συμπολιτών μας ήταν παραπάνω από θετική.

Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους υποψήφιους μας, ενώ δεκάδες ήταν οι φίλοι της Χρυσής Αυγής που δήλωσαν πεπεισμένοι πως η επερχόμενη εκλογική μάχη θα είναι νικηφόρα, με άνοδο των ποσοστών του εθνικιστικού Κινήματος όχι μόνο στις Σέρρες αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Οι συναγωνιστές αφού συζητησαν με δεκάδες Σερραίους και Σερραίες ζήτησαν από τους εθνικά σκεπτόμενους συμπολίτες μας να στηρίξουν το μοναδικό πατριωτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και να μην πέφτουν θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας.

Να δείξουν εμπιστοσύνη στην ηγεσία της και να δώσουν στις 7 του Ιουλίου μία ηχηρή απάντηση σε όλους τους συκοφάντες και τους υβριστές του αγώνα μας.

Περιοδεία στην Ανατολική Αττική από τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη σε Γέρακα και Παλλήνη. Πάντα δίπλα στον Έλληνα!

Ενημερωτική δράση σε Άργος και Ναύπλιο

Εθελοντική αιμοδοσία και επίσκεψη σε Πορταριά, Μακρινίτσα και Πυροσβεστική

Για άλλη μια φορά, συνεπές στο πνεύμα της αιμοδοσίας, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας με επικεφαλής τον βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, έδωσε αίμα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Όπως επεσήμανε και το νοσηλευτικό προσωπικό, η αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής δε συνιστά επ´ ουδενί προεκλογική πράξη, καθώς ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δίνει τακτικά αίμα στο Αχιλλοπούλειο με μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας, προωθώντας έτσι εμπράκτως το πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς που πρέπει όλοι να διαθέτουμε απέναντι στον συνάνθρωπό μας.

Επίσκεψη του Π. Ηλιόπουλου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην Πυροσβεστική Βόλου όπου αφουγκράστηκε τα τρέχοντα προβλήματα της Υπηρεσίας. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον Υποδιοικητή και τα στελέχη της Υπηρεσίας και ο κ. Ηλιόπουλος επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή στέκεται αρωγός έμπρακτα στα αίτηματα των Πυροσβεστών, όπως καταδεικνύεται άλλωστε και από την στάση του τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Επίσκεψη υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Μακρινίτσα και την Πορταριά

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο, μεταξύ άλλων, από τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Τριαντάφυλλο Πετρούλια και Γιώργο Σύρο, επισκέφθηκε τη Μακρινίτσα και την Πορταριά, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες σε θερμό κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thleoptikes-emfaniseis-kai-proeklogikes-draseis-ths-chrushs-aughs-bint#ixzz5ryibIsZh

Exit mobile version