Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική προπαγάνδα στο ευρωκοινοβούλιο με την ανοχή του Ε.Λ.Κ.

Με το καλημέρα, στην Ευρωβουλή, πριν καλά-καλά οι νέοι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Κινήματος Χρυσή Αυγή, αναλάβουν τα καθήκοντά τους, ήλθαν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα ότι, η ανθελληνική προπαγάνδα, δεν έχει τέλος, δεν έχει όρια, δεν έχει φραγμούς.

Ενημέρωση ήλθε στα emails των Ευρωβουλευτών μας για την «Εκδήλωση Καλωσορίσματος στο Ευρωκοινοβούλιο με αφορμή τα 75 χρόνια μνήμης για την απέλαση των Τσάμηδων».

Το κείμενο σε αυτή την πρόσκληση, ούτε λίγο ούτε πολύ, «ενημερώνει» τους νέους Ευρωβουλευτές, για την «απαράδεκτη στάση της Ελλάδος, που στο τέλος του Β’ Π.Π. απέλασε τους μουσουλμάνους Τσάμηδες και τους άρπαξε τις περιουσίες τους» και για την σχετική εκδήλωση ενημέρωσης, που θα διεξαχθεί.

Φυσικά, πουθενά δεν αναφέρεται για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι Τσάμηδες εναντίον των Ελλήνων, συνεργαζόμενοι με τους κατακτητές και στην προσπάθειά τους να αρπάξουν ότι μπορούν περισσότερο από τις Ελληνικές περιοχές που κατοικούσαν. Πουθενά δεν αναφέρεται, ότι φοβούμενοι την δικαιοσύνη και την τιμωρία για όλα αυτά τα εγκλήματα, κατέφυγαν στην Αλβανία.

Όμως τα ανθελληνικά συμφέροντα, που χτυπούν την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία, έχουν βρει ζεστή φωλιά στους τουλάχιστον περίεργους πολιτικούς σχηματισμούς της Ε.Ε.

Το λέμε αυτό διότι, την πρόσκληση υπογράφει ο «CSABA SÓGOR, MEP» ο οποίος είναι Ευρωβουλευτής της Ρουμανίας (!) και το κόμμα του «Democratic Alliance of Hungarians in Romania» είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο είναι και η Νέα Δημοκρατία!

Η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπει κανέναν κίνδυνο για την Ελλάδα, από το ζέσταμα των προσπαθειών για θέματα Τσαμουριάς στο Ε.Λ.Κ. βλέπει όμως κίνδυνο από την στάση του Όρμπαν στο λαθρομεταναστευτικό και γι αυτό έκανε ενέργειες για την αποπομπή του κόμματος του Ορμπαν, από το Ε.Λ.Κ.

Αποδεικνύεται ότι στο Ευρωκοινοβούλιο υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, δουλειά που έχει μείνει πίσω και που οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα αντιμετωπίσουν κάθετα και δυναμικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnikh-propaganda-sto-eurwkoinoboulio-me-thn-anochh-tou-e.l.k#ixzz5rzmscPcy

Exit mobile version