Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Μας εκβιάζει ο Κούλης ότι αν δεν εκλεγεί με αυτοδυναμία θα κάνει εκλογές τον Αύγουστο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Με απλή αναλογική θα πάει το… παλτό σε εκλογές; Αυτά ακούμε και επιβεβαιώνουμε την επιλογή μας στην Χρυσή Αυγή. Αν μας εκβιάζει με αυτό τον αισχρό τρόπο τώρα που είναι υποψήφιος, σκεφτείτε τί θα κάνει σαν εκλεγμένος πρωθυπουργός. Μιλάμε για έπαρση κάκιστης ποιότητας. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς: Η Ελλάδα για τους Έλληνες!

Δημήτρης Λ.

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

500 εκατομμύρια χρωστάει η ΝΔ στην ΔΕΗ και θέλει να τους ψηφίσουμε για να βάλει τάξη στα οικονομικά της ΔΕΗ που έχει φαλιρίσει. Θέλουν να μας πείσουν ότι ο λύκος είναι καλός για να φυλάει τα πρόβατα. Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα της Ελλάδας που δεν έχει κλέψει και δεν χρωστάει πουθενά. Επειδή η υπομονή μας μας τελειώνει, οι νεοδημοκράτες ας πληρώσουν τα δάνειά τους, οι Μητσοτάκηδες επίσης και ας σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους τα λαμόγια και οι ψευτοπατριώτες. Ανοχή τέλος!

Ι. Τ.

Συνέντευξη του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στην Εξέγερση Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Το διαφημιστικό με την νεολαία είναι ότι πιο ελπιδοφόρο είδαμε στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Νέοι Έλληνες αποφασισμένοι να δώσουν Αγώνα για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική. Αυτό είναι η Χρυσή Αυγή! Αυτός είναι ο εφιάλτης των πολιτικών εθνομηδενιστών που θέλουν να φτιάξουν έναν κόσμο δίχως έθνη. Οι νέοι της Ελλάδος αντιστέκονται μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και στις 7 Ιουλίου θα τους στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα: Η Ελλάδα για τους Έλληνες!

Αναστασία Χ.

Με κοινές δηλώσεις Τσίπρα – Μητσοτάκη οι πολιτικάντηδες παραδίδουν το μισό Αιγαίο βορά στα τουρκικά γεωτρύπανα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-27-iouniou-2019#ixzz5rzo9zpgK

Exit mobile version