Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο Μνημόνιο με την εγγύηση και την “τεχνογνωσία” της ΝΔ

Νέο Μνημόνιο με την εγγύηση και την “τεχνογνωσία” της ΝΔ

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Το πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο της χώρας, έχει πολλούς λόγους να τρίβει τα χέρια του εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε οτιδήποτε περνούσε από το χέρι του για να χάσει σε αυτές τις εκλογές. Ο λόγος; Θα τον διαπιστώσετε ήδη μέσα στους επόμενους μήνες. Το γνωρίζει και η ΝΔ και δεν είναι και κανένα επτασφράγιστο μυστικό, πως η χώρα θα οδηγηθεί πολύ σύντομα σε νέα δανειακή σύμβαση, δηλαδή ένα ακόμα Μνημόνιο με όλα τα παρελκόμενα σε απολύσεις, μειώσεις μισθών, συντάξεων κτλ.

Έχοντας ήδη σηκώσει το βάρος του δικού του Μνημονίου, ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους ειδικά μήνες, έβγαλε από τις ντουλάπες του, όλα τα φαντάσματα της αριστεράς για να προκαλέσει τρόμο στις μεγάλες λαϊκές μάζες, τις οποίες είχε έτσι κι αλλιώς φροντίσει να ταπεινώσει προηγουμένως με την Συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, φρόντισε να μνημονεύσει τον σφαγέα Άρη Βελουχιώτη και να στήσει επικοινωνιακό show για μια άδεια στον Κουφοντίνα της 17 Νοέμβρη.

Τα παραπάνω προκάλεσαν τα «αστικά» αντανακλαστικά και την συσπείρωση προς την Νέα Δημοκρατία, όχι γιατί πιστεύουν πολλοί στην πολιτική… σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά γιατί όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα… «το μη χείρον βέλτιστον». Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα στις περισσότερες δημοσκοπήσεις, καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο… Κανένας και αυτό τα λέει όλα.

Και ερχόμαστε στην Νέα Δημοκρατία… Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εξορκίζει» τις απολύσεις και υπόσχεται… προσλήψεις. Μάλιστα, υποσχέθηκε προσλήψεις 1500 αστυνομικών «για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς», όπως είπε – και όλοι γνωρίζουν ότι θα αρκούσε να αποδεσμεύσει εκατοντάδες αστυνομικούς που φυλάνε απίθανους (δήθεν) στόχους για να βρίσκονται στους δρόμους, δίπλα στον πολίτη. Όσο θα συμβεί αυτό, άλλο τόσο θα δείτε και τις 1500 προσλήψεις αστυνομικών!

Τα λέει όλα αυτά, ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ την έκθεση ενισχυμένης μνημονιακής εποπτείας της Κομισιόν, μέσα στην οποία υπήρχε και ο «λογαριασμός» για την επομένη κυβέρνηση της χώρας: 1.550 απολύσεις από το δημόσιο άμεσα, 10.000 απολύσεις εντός του τρέχοντος έτους και 30.000 απολύσεις μέσα στο 2020. Ιδιαίτερα για την Ελλάδα αναφέρθηκε ότι οι Βρυξέλες ανησυχούν για την μη επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δηλαδή ακριβώς του πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% του ΑΕΠ, λόγω της εξαγγελίας των προεκλογικών παροχών για γενικές φοροελαφρύνσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι σημαίνουν με απλά λόγια τα παραπάνω για την καθημερινότητά μας; Με δυο λέξεις: ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ένας νέος γύρος ύφεσης και μια νέα επιδρομή του διεθνούς καπιταλισμού στην ζημιογόνο αποικία χρέους που θέλουν να συνεχίσουν να εξουσιάζουν ακριβώς εκείνοι που την οδήγησαν στην χρεοκοπία.

Η Νέα Δημοκρατία έχει την «τεχνογνωσία»…  Θα φέρει την αποστολή της εις πέρας και το ίδιο θα κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση… Όλα θα κυλούν «ομαλά» για το Σύστημα το οποίο θα βγει ενισχυμένο από κάθε άποψη. Όλα υπό έλεγχο, εκτός από το σύνηθες «αγκάθι»: Την Χρυσή Αυγή. Καταλάβατε τώρα γιατί ασχολούνται με τόση επιμονή με το Εθνικιστικό Κίνημα; Και γιατί τόσο λάσπη, εάν έχουμε ήδη ηττηθεί όπως ισχυρίζονται; Γιατί ΔΕΝ έχουμε ηττηθεί. Και δεν θα ησυχάσουν αν δεν εξαφανίσουν αυτό το «αγκάθι» για να αλωνίζουν πανελεύθεροι.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-mnhmonio-me-thn-egguhsh-kai-thn-technognwsia-ths-nd#ixzz5s3o3Sshc

Exit mobile version