Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρφώθηκαν! Συνάντηση Πάιατ – Σημίτη: Ο Μητσοτάκης θα τον κάνει Πρόεδρο Δημοκρατίας και θα υπογράψουν συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο!

Καρφώθηκαν! Συνάντηση Πάιατ - Σημίτη: Ο Μητσοτάκης θα τον κάνει Πρόεδρο Δημοκρατίας και θα υπογράψουν συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο!

Γράφει ο Αντίοχος

Φανερώθηκαν τα σχέδια που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο πρεσβευτής- Ύπατος Αρμοστής Πάιατ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν.

Το μεσημέρι, λοιπόν, ο… πολυπράγμων Πάιατ επισκέφθηκε τον -πρωθυπουργό των Ιμίων και των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο!- Σημίτη στο γραφείο του τελευταίου στη βουλή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στα ΜΜΕ το γραφείο του Σημίτη «η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάιατ και με αφορμή την τελευταία αρθρογραφία του πρώην πρωθυπουργού για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Θυμίζουμε την κατάληξη προσφάτου άρθρου που έγραψε ο Σημίτης, στο οποίο μιλάει για την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων «όχι πάντα ευχάριστων» για την αποφυγή του πολέμου με την Τουρκιά, εννοώντας σαφέστατα μια συμφωνία τύπου Πρεσπών για την συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο «καζάν-καζάν» (όπως λέει ο Ερντογάν Πασάς) ή «ισομερώς» (όπως «συνιστούν» οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι)…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version