Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βόμβα» από τον Τζέφρυ Παπανδρέου: Πρότεινε κυβερνητική συνεργασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!

«Βόμβα» από τον Τζέφρυ Παπανδρέου: Πρότεινε κυβερνητική συνεργασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!

Η γνωστή λαϊκή ρήση «από μικρό και από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια» μας ήρθε στον νου με την τηλεοπτική συνέντευξη του εθνικού ολετήρα Γιωργάκη Παπανδρέου το απόγευμα της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

Η «αλήθεια» στην όλη υπόθεση είναι η πρόταση συνεργασίας ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, και ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, που πρότεινε ο Τζέφρυ.

Συγκεκριμένα, ο καταστροφέας της Χώρας Παπανδρέου ανέφερε ότι «Εμείς έχουμε πει και έχουμε δείξει ότι είμαστε υπέρ της συνεννόησης. Γιατί να μην συνεργαστεί η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή και με εμάς, αλλά όχι μόνο, αλλά στο πλαίσιο μιας εθνικής κυβέρνησης; Ίσως μια τέτοια συνεργασία δείξει σε όλους μας ότι η χώρα χρειάζεται κανόνες».

Αυτό που επιζητούν στο (άμεσο;) μέλλον οι δανειστές για τον τρόπο διακυβέρνησης της Χώρας φρόντισε να το… μαρτυρήσει πρόωρα ο αποτυχημένος και με μηδενική εθνική συνείδηση Γιωργάκης Παπανδρέου.

Μια Ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, θα αποτελέσει την πιο αποτελεσματική απάντηση στα εθνοκτόνα σχέδια των ξένων εντολέων και των ελληνόφωνων συνεργατών τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-apo-ton-tzefru-papandreou.-proteine-kubernhtikh-sunergasia-nd-su#ixzz5s3pYBf3L

Exit mobile version