Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει! Προσφυγή κατά της παράνομης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Κατάθεση προσφυγής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της παράνομης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την μη παραχώρηση διαφημιστικών χώρων στην Χρυσή Αυγή ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Κλιμάκιο στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου από το νομικό τμήμα μαζί με τον υποψήφιο στην Α’  Θεσσαλονίκη, Ματθαιόπουλο Αρτέμη, κατέθεσαν αίτημα για την άρση της παράνομης απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικού Συμβούλιο Θεσσαλονίκης είχε απαγορεύσει (πάλι παράνομα) τη διάθεση διαφημιστικών χώρων στην Ελληνική Αυγή και την παρουσίαση του επικεφαλής της στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης.

Η εμμονή για τον αποκλεισμό μας (πέρα από τα ΜΜΕ που είναι καθολικός) αποδεικνύει το φόβο τους για το Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο θα βγει νικητής παρά τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις κεντρικής εξουσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-apokleismos-ths-chrushs-aughs-den-tha-perasei-prosfugh-kata-ths-paranomhs#ixzz5s4qlmh1g

Exit mobile version