Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ χρωστά 300 εκατ. ευρώ, αλλά θα πληρώσει 1 εκατ. στο youtube για την αγορά διαφημιστικού χρόνου!

Η ΝΔ χρωστά 300 εκατ. ευρώ, αλλά θα πληρώσει 1 εκατ. στο youtube για την αγορά διαφημιστικού χρόνου!

Στο «Ποντίκι» διαβάζουμε τα παρακάτω: «Η Νουδούλα αναμένεται να πληρώσει στο YouTube 1.000.000 ευρώ για την αγορά όλου του διαφημιστικού του χρόνου, τη στιγμή που χρωστάει περίπου 300.000.000 ευρώ στις τράπεζες, προκαλώντας βέβαια και τα σχετικά σχόλια».

Η είδηση, εφόσον ευσταθεί, είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα και σοβαρή, καθώς δείχνει το αληθινά αδίστακτο και ανάλγητο πρόσωπο της ΝΔ.

Ένα κόμμα που χρωστάει αμύθητα ποσά στις τράπεζες, ετοιμάζεται να πληρώσει 1.000.000 ευρώ για να εκμεταλλευθεί όλο τον διαφημιστικό χρόνο στο YouTube! Λεφτά, βεβαίως, που (όπως και τα χρωστούμενα) αποτελούν περιουσία του Ελληνικού Λαού, της οποίας γίνεται αφαίμαξη μέσω της κρατικής χρηματοδότησης.

Ένα κόμμα που «τα έχει θαλασσώσει» κι αυτό με την οικονομική διαχείριση των οικονομικών του και συνεχίζει να σκορπάει αμέτρητα ποσά για την προβολή του, πώς είναι δυνατόν να μπορεί να νοικοκυρέψει αυτόν τον Τόπο;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-chrwsta-300.000.000-eurw-alla-tha-plhrwsei-allo-1.000.000-sto-you#ixzz5s8OIZ7q7

Exit mobile version