Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Μην πιστεύετε λέξη από όσα λέει ο Κούλης προεκλογικά για δήθεν επιδόματα στους Έλληνες. Αυτούς που θεωρεί Έλληνες ο Κούλης είναι η ρομά και αυτοί που νομιμοποιήθηκαν παρανόμως από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα προκειμένου να μπορεί να εκλέγει τους ίδιους και τους ίδιους. Δεν έχουν καμία διαφορά όλα τα κόμματα μεταξύ τους μαζί ψηφίσαν για τους τουρκοσυλλόγους, μαζί για τα τζαμιά, μαζί και στην λαθρομετανάστευση. Και δεν είναι μονάχα τούτο αλλά και το σημαντικότερο όλων, δεν γίνεται και προσκυνητής των ξενών και δήθεν Σωτήρας του Έθνους. Ή με τα διεθνή κοράκια θα είσαι ή με τους Έλληνες και η ΝΔ έχει αποδείξει πως με εμάς δεν είναι!

Στέλλα Μ.

Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσει! Προσφυγή κατά της παράνομης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Τους ακούω όλους λένε να δώσουμε την μάχη για την Ελλάδα μαζί με τους πολίτες. Και τελευταία φορά που θυμάμαι να έδωσαν μάχη είναι ποιος θα πρωτοπάρει την καρέκλα την υπουργική και ποιος την βουλευτική. Για ποιες μάχες μας μιλάνε οι άεργοι πολιτικοί; Εμείς δηλαδή τι να πούμε που δουλεύουμε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας, άλλοι σπουδάζουν και κάνουν μεροκάματα, άλλοι δυο και τρεις δουλειές για να τα βγάλουν πέρα και μας μιλάνε οι βολεμένοι για μάχες; Έξω όλοθι οι τεμπελχανάδες από την βουλή, που εμπαίζουν έναν ολόκληρο λαό για το ποιος είναι πιο δήμιος από τον άλλο. Σε όλους μαύρο και ψήφο μόνο στην Χρυσή Αυγή!

Σπύρος Χ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τους προεκλογικούς εκβιασμούς της ΝΔ: Δεν θα περάσουν!

Δεν γίνεται να αντέξει κυβέρνηση ούτε ΝΔ ούτε Σύριζα ούτε κανενός από όλον αυτόν τον πολιτικό, δήθεν δημοκρατικό, οχετό. Ας πανηγυρίσουν όσο θέλουν,- είναι λίγες οι μέρες τους. Δεν γίνεται να είσαι και με την Ελλάδα και με το ΔΝΤ, δεν γίνεται να είσαι και με τους Έλληνες και με τους λαθρομετανάστες. Αν με τον Σύριζα ζήσαμε ημέρες παράκρουσης, κάντε υπομονή να δείτε τι έρχεται για όλους εμάς με την ΝΔ. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να πονάνε την Ελλάδα και να έχουν αγωνιστεί γι΄ αυτήν με πράξεις. Γι΄ αυτόν τον λόγο πρέπει να στείλουμε μια ισχυρή Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή, ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Ή με την Ελλάδα και τους Έλληνες ή με τους πολιτικάντηδες και τους ξένους.

Δημήτρης Π.

Καρφώθηκαν! Συνάντηση Πάιατ – Σημίτη: Ο Μητσοτάκης θα τον κάνει Πρόεδρο Δημοκρατίας και θα υπογράψουν συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-28-iouniou-2019#ixzz5s8PB1hdK

Exit mobile version